Succesvolle sportdag op Sterrenschool Driehuis

Succesvolle sportdag op Sterrenschool Driehuis


Geplaatst op: 23 mei 2019

Op woensdag 22 mei vond de sportdag van Sterrenschool Driehuis plaats. Een groep actieve leerkrachten heeft samen met ouders van de Ouderraad deze dag voorbereid en zelfs aan de zon ontbrak het niet! 

De dag begon met een warming-up om de spieren lekker warm en los te maken. Kimberley van dansschool Nicole kwam hiervoor speciaal naar de hockeyvelden van HVM, waar de sportdag werd gehouden. Nadat de spieren waren gerekt begon de feestelijke aftrap met het dansen van de Pasapas van Kinderen voor Kinderen. Het was goed te zien dat de kinderen hier hard op hadden geoefend!
Na de warming-up gingen de kinderen in groepjes uit elkaar om de kleine wereldspelen te spelen: Oostenrijks skilopen, Egyptische cactuswerpen, Mexicaans pingpongen en nog veel meer. Het werd een sportieve reis rond de wereld waarbij de kinderen van groep 1 t/m 8 elkaar uitdaagden tot competitie, maar elkaar ook lief hebben ondersteund en geholpen. Na 2 lekkere pauzes met gesponsorde versnaperingen door AH Passage vonden de grote spelen plaats. Hockey, voetbal en slagbal voor groep 3 t/m 8 en groep 1 en 2 hadden veel plezier op het springkussen, met de kruiwagenrace, knotshockey en de stoelendans.

De zonnige en sportieve dag werd afgesloten met een welverdiend ijsje van dezelfde sponsor.


Laatst bewerkt op: 23 mei 2019 17:59

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Succesvolle sportdag op Sterrenschool Driehuis

Op woensdag 22 mei vond de sportdag van Sterrenschool Driehuis plaats. Een groep actieve leerkrachten heeft samen met ouders van de Ouderraad deze dag voorbereid en zelfs aan de zon ontbrak het niet!  De dag begon met een warming-up om de spieren lekker warm en los te maken. Kimberley van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: