B en W woensdag 5 juni op jaarmarkt in Mijdrecht

B en W woensdag 5 juni op jaarmarkt in Mijdrecht


Geplaatst op: 24 mei 2019

Wilt u in gesprek met het college van Burgemeester en Wethouders? Dat kan! Vanaf 5 juni bezoekt het college alle dorpen in De Ronde Venen om met inwoners te spreken. De bezoeken zijn een mooie gelegenheid de bestuurders beter te leren kennen en met hen van gedachten te wisselen. De eerste bijeenkomst is 5 juni in Mijdrecht. Alle collegeleden staan dan tussen 16 en 18 uur op de jaarmarkt in Mijdrecht.  

Net als vorig jaar bezoekt het college van Burgemeester en Wethouders alle dorpen in de gemeente. Werd vorig jaar in elke dorp een bijeenkomst georganiseerd, dit jaar is besloten om zoveel mogelijk aan te sluiten bij bestaande activiteiten die plaatsvinden in een dorp. Zo staan B en W onder andere op de jaarmarkten in Mijdrecht en Vinkeveen. Omdat veel inwoners op de activiteiten afkomen, is het ook makkelijk om nader kennis te maken en met burgemeester Maarten Divendal en de wethouders Rein Kroon, Alberta Schuurs, Kiki Hagen en Marja Becker in gesprek te gaan.

 De dorpentour van het college begint 5 juni in Mijdrecht. Op zaterdag 15 juni zijn Burgemeester en Wethouders tussen 12.30 en 14.30 uur aanwezig bij de rommelmarkt in Waverveen. Op woensdag 17 juli kan in Vinkeveen op de jaarmarkt tussen 16 en 18 uur met B en W worden gesproken. Op zaterdag 14 september sluit het college tussen 13 en 15 uur aan bij de najaarsmarkt in Wilnis-dorp. De data voor de andere dorpen worden nog gepland. Op www.derondevenen.nl is een overzicht te zien van alle data en locaties.

Laatst bewerkt op: 24 mei 2019 09:50

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

B en W woensdag 5 juni op jaarmarkt in Mijdrecht

Wilt u in gesprek met het college van Burgemeester en Wethouders? Dat kan! Vanaf 5 juni bezoekt het college alle dorpen in De Ronde Venen om met inwoners te spreken. De bezoeken zijn een mooie gelegenheid de bestuurders beter te leren kennen en met hen van gedachten te wisselen. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: