001 -Family

Makelaardij Witte bouwt aan de jeugd van Korfbalvereniging De Vinken


Geplaatst op: 10 oktober 2011

Zaterdag 8 oktober 2011 was het zover. Onder toeziend oog van vele enthousiaste Vinkenfans werd in de rust van de wedstrijd De Vinken 1 - Velocitas 1 de sponsorovereenkomst getekend tussen Makelaardij Witte en Korfbalvereniging De Vinken.

Makelaardij Witte zet zich in voor diverse verenigingen en leuke initiatieven in het belang van een bruisend Vinkeveen. Juist in deze tijd van bezuiniging vindt Makelaardij Witte het belangrijk om maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

De komende drie jaar zal het A1 team van Korfbalvereniging De Vinken uitkomen in haar bekende blauwe kleur met het karakteristieke geelwitte logo van makelaardij Witte op de borst.
Het A1 team van De Vinken wist aansluitend aan de contracttekening de wedstrijd tegen ZKV A1 te winnen en zij verstevigden daarmee de tweede plaats in de tweede klasse.

Op de foto van links naar rechts:
Marcel Sint Nicolaas (coach De Vinken A1)
Ellen Stokhof (coach De Vinken A1)
Arnold de Groot (Makelaardij Witte)
Eddie Duikersloot (sponsorcommissie De Vinken)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Makelaardij Witte bouwt aan de jeugd van Korfbalvereniging De Vinken

Zaterdag 8 oktober 2011 was het zover. Onder toeziend oog van vele enthousiaste Vinkenfans werd in de rust van de wedstrijd De Vinken 1 - Velocitas 1 de sponsorovereenkomst getekend tussen Makelaardij Witte en Korfbalvereniging De Vinken.Makelaardij Witte zet zich in voor diverse verenigingen en leuke initiatieven in het belang … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: