De Vinken; Donkere wolken boven Vinkeveen

Geplaatst op: 25 mei 2019

Met nog altijd Lisette van der Leeden voor de geblesseerde Dorien Verbruggen begon De Vinken sterk. Gideon Leeflang lepelde knap de 1-0 door de mand en Annick Stokhof verzilverde een strafworp. Fenne Claassen maakte daarna nog 3-0. Vervolgens leek de koek op. Beide teams scoorden moeizaam en verdedigden erg sterk. Wel kwam DWS langzaam maar zeker terug en een paar minuten voor rust was het zelfs 3-4. Jerom Stokhof leek de ruststand te bepalen, maar DWS gaf een voorproefje van hun voornemens voor de tweede helft: ruststand 4-6.

Ook na rust was Jerom Stokhof trefzeker: 5-6. Maar daarna poeierde DWS er weer drie op rij in. Stokhof maakte 6-9 en Roosmarijn Mooij 7-9. Op 7-10 scoorde Lisette van der Leeden 8-10. Dichterbij zou de thuisploeg niet meer komen, want opnieuw kon DWS driemaal op rij doeltreffen: 8-13. Treffers van Rutger Woud en Fenne Claassen leverden nog een sprankje hoop op, maar uiteindelijk liep Kootwijkerbroek steeds verder uit.

Op 10-16 schoot dagtopscorer Jerom Stokhof nog wel zijn vierde erin. Het mocht niet meer baten. Terwijl Dylan Bras en Emese Kroon nog speelminuten kregen bleek het verlies niet meer te voorkomen. Annick Stokhof mocht de eindstand bepalen; maar met dit 12-18 verlies pakken donkere degradatiewolken zich samen boven Vinkeveen.
Komende zaterdag speelt De Vinken, achtste op de ranglijst, een cruciale wedstrijd in en tegen Woudenberg, de nummer zeven in de poule.

Laatst bewerkt op: 25 mei 2019 23:48

Afgelopen zaterdag speelde het eerste achttal van De Vinken de voorlaatste thuiswedstrijd van deze competitie. Het bezoekende DWS uit Kootwijkerbroek bleek echter in de tweede helft een stuk schotvaardiger: het leverde de Vinkeveners een 12-18 verlies op. Met nog altijd Lisette van der Leeden voor de geblesseerde Dorien Verbruggen begon … Lees meer »