Opening Sport BSO bij korfbalvereniging De Vinken

Opening Sport BSO bij korfbalvereniging De Vinken


Geplaatst op: 26 mei 2019

Sinds 18 februari 2019 is het clubgebouw van korfbalvereniging De Vinken in Vinkeveen de locatie voor de Sport BSO Vinken, een succesvolle samenwerking tussen de kinderopvangorganisatie Kind & Co en korfbalvereniging De Vinken.

Op donderdag 16 mei werd de locatie feestelijke geopend. Alle kinderen van de BSO’s van Kind & Co in Vinkeveen waren uitgenodigd voor dit evenement. Er was veel sport en spel, er waren speciaal voor deze gelegenheid pony’s op het veld en de kinderen konden worden geschminkt. Er was gezorgd voor gezonde hapjes met veel fruit en groente en er was heerlijk fruitwater voor de dorst.

Aan het eind van de middag is de locatie officieel geopend door de kinderen, samen met Willemijn Klop, regiomanager van Kind & Co, en Kelvin Hoogeboom, voorzitter van KV De Vinken.

Sport BSO Vinken is een BSO waar kinderen van 7 tot 12 jaar worden opgevangen. De kinderen spelen voornamelijk buiten, diverse sporten en kunnen als zij dat willen ook heerlijk binnen spelen. De activiteiten worden op leeftijd en niveau van de kinderen aangeboden. Hierbij komen verschillende sporten aan bod. Inmiddels bestaan de groepen uit ca 20 kinderen per dag. Op de BSO zijn kinderen van alle scholen in Vinkeveen (Jozefschool, Pijlstaart en Schakel) van harte welkom.

Kind & Co biedt al 40 jaar kinderopvang in en rondom de provincie Utrecht. In Vinkeveen hebben zij al een BSO naast de Jozefschool. Sport BSO Vinken is daar een mooie aanvulling op.

Korfbalvereniging De Vinken is opgericht in 1961. De vereniging is een begrip in Vinkeveen en staat bekend als zeer actief en creatief. Het clubhuis "Op het Vinkennest" is met een gloednieuwe inventaris, de kunstgrasvelden, het beachveld (voor korfbal en volleybal) en het gezellige buitenterras een toplocatie voor Sport BSO Vinken!


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Opening Sport BSO bij korfbalvereniging De Vinken

Sinds 18 februari 2019 is het clubgebouw van korfbalvereniging De Vinken in Vinkeveen de locatie voor de Sport BSO Vinken, een succesvolle samenwerking tussen de kinderopvangorganisatie Kind & Co en korfbalvereniging De Vinken. Op donderdag 16 mei werd de locatie feestelijke geopend. Alle kinderen van de BSO’s van Kind & Co … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: