Geslaagd Hans van Dijk Mixtoernooi

Geslaagd Hans van Dijk Mixtoernooi


Geplaatst op: 26 mei 2019

Zaterdag 25 mei werd alweer het 4e Hans van Dijk mixtoernooi georganiseerd voor jong, oud, spelend lid, recreant of oud lid. Dit terugkerende ritueel wordt door iedereen enorm gewaardeerd want al spelend worden herinneringen opgehaald, ervaringen uitgewisseld en met bewondering gekeken naar mooie acties. Het is mooi om te zien dat er elk jaar steeds meer oud leden dit basketball feest omarmen waaruit blijkt dat deze formule werkt. Voor het huidige seizoen had het vorige toernooi er zelfs toe geleid dat een aantal leden weer competitie gingen spelen! Aan het einde van het competitie seizoen is deze bijeenkomst voor de spelende leden ook een mooi moment om de kampioenen op een waardige manier te huldigen. Voor het 2e jaar op rij werden Dames 1 kampioen in hun klasse en zij ontvingen een welverdiend applaus.

Halverwege het Event werd de tijd genomen voor de shoot-out en de winnaar werd Geert Jan. Voor het 2e jaar op rij won een jeugdlid van een wat ouder lid en gezien het feit dat de vereniging een smalle basis heeft in de jongste leeftijdsklasse, is dit best opmerkelijk te noemen.

Het winnende team bestond dit jaar uit Jill , Koen, Ewoud , Marchel , Luc en Dennis. Aan het einde van het toernooi werden zij dan ook gehuldigd en ontvingen zij de inmiddels bekende Argon handdoekenpakket.

Elk jaar wordt een jury gekozen die een aantal spelers in het zonnetje zet omdat ze tijdens het toernooi op een bijzondere wijze zijn opgevallen. De titel van Beste Verdediger ging dit jaar naar Robin, de titel van Beste Teamspeler werd overhandigd aan Jill  en Jorik mocht zich Beste Dribbelaar noemen. Tijn kreeg de beker voor Meest Talentvolle Speler. Henny en Gerard werden bedankt voor het fluiten van dit toernooi. Aan het einde van het toernooi sloten de spelers en het aanwezige publiek het toernooi gezamenlijk af met een etentje.

Volgend jaar bestaat Argon Basketball 45 jaar en staat het hele seizoen in het teken van deze heugelijke gebeurtenis. Het is dan ook mooi om te zien dat de Basketball sport in de Ronde Venen zo'n lange traditie kent. Het bestuur kan terugkijken op een geslaagd feest, want de eerste aanmeldingen voor het Lustrum Hans van Dijk Mixtoernooi op zaterdag 9 juni zijn binnen.

Laatst bewerkt op: 26 mei 2019 18:18

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagd Hans van Dijk Mixtoernooi

Zaterdag 25 mei werd alweer het 4e Hans van Dijk mixtoernooi georganiseerd voor jong, oud, spelend lid, recreant of oud lid. Dit terugkerende ritueel wordt door iedereen enorm gewaardeerd want al spelend worden herinneringen opgehaald, ervaringen uitgewisseld en met bewondering gekeken naar mooie acties. Het is mooi om te zien … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: