Badmintonvereniging Kwinkslag speelt zomertoernooi

Badmintonvereniging Kwinkslag speelt zomertoernooi


Geplaatst op: 26 mei 2019

Jl. donderdagavond 23 mei speelde Kwinkslag het altijd succesvolle zomertoernooi in De Boei in Vinkeveen welke traditioneel ook de laatste van het seizoen is.

Dit keer met een groot aantal introducees.  Deze waren nog niet allemaal bekend met ons , inmiddels vaste aanbod aan partijen met een handicap zoals de bekende uitdaging, het met vier spelers in één vak opnemen tegen vier tegenspelers met een blind net op volleybal-hoogte. Buiten het rekening houden met drie medespelers in je vak heb je ook maar een paar milliseconden om te reageren op het moment dat je de shuttle over het geblindeerde net ziet aankomen.

Los daarvan werden er nog diverse andere mixpartijen met verschillende tegenspelers en partners gespeeld. De punten die daarmee werden verzameld leverde een rangorde op die je in de prijzen kon laten vallen. Laten die prijzen nou wederom de moeite waard zijn en gewonnen door:

1e plaats: Ton, 2e plaats: Mirjam, 3e plaats: Perry, 4e plaats: Johan, 5e plaats: Leo, 6e plaats: Nel, 7e plaats; Johny, 8e plaats: Gary en de troostprijs ging naar Tijmen.

Na afloop van de prijsuitreiking is de avond, onder het genot van een borrel en bittergarnituur, nog even gezellig voortgezet.

Ook interesse in sportief bewegen bij een club waar wat gebeurd? Elke donderdagavond in De Boei bent u welkom in de sportzaal. (rackets zijn aanwezig)  

Laatst bewerkt op: 26 mei 2019 20:41

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Badmintonvereniging Kwinkslag speelt zomertoernooi

Jl. donderdagavond 23 mei speelde Kwinkslag het altijd succesvolle zomertoernooi in De Boei in Vinkeveen welke traditioneel ook de laatste van het seizoen is. Dit keer met een groot aantal introducees.  Deze waren nog niet allemaal bekend met ons , inmiddels vaste aanbod aan partijen met een handicap zoals de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: