Jeroen Homan tekent nieuw sponsorcontract met Argon

Jeroen Homan tekent nieuw sponsorcontract met Argon


Geplaatst op: 26 mei 2019

Op zaterdag 25 mei jl vond er een officieel moment plaats in de bestuurskamer van Argon.

Argon sponsor Jeroen Homan heeft per direct zijn huidige sponsorcontract opgewaardeerd naar een Argon Business Club Exclusief (ABC) sponsorcontract.

Jeroen Homan is sinds mensenheugenis gevestigd met zijn bedrijf in Mijdrecht en inmiddels een begrip in de regio op het gebied van beveiliging.  Specialisaties van het bedrijf zijn; Alarmopvolging, Camerasystemen en Toegangscontroles.

Zoals zo vaak bij sponsors is de binding met Argon via zijn zoon Jelle waarbij Jeroen aangeeft dat de jeugdopleiding van Argon het succes van de toekomst is. Mede via sponsoring draagt Homan Beveiliging graag haar steentje bij aan de sportieve toekomst van de club en haar leden.

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jeroen Homan tekent nieuw sponsorcontract met Argon

Op zaterdag 25 mei jl vond er een officieel moment plaats in de bestuurskamer van Argon. Argon sponsor Jeroen Homan heeft per direct zijn huidige sponsorcontract opgewaardeerd naar een Argon Business Club Exclusief (ABC) sponsorcontract. Jeroen Homan is sinds mensenheugenis gevestigd met zijn bedrijf in Mijdrecht en inmiddels een begrip … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: