Zaterdag 22 juni: VinkCuisine 2019

Zaterdag 22 juni: VinkCuisine 2019


Geplaatst op: 29 mei 2019

Zaterdag 22 juni zal op sportpark voor de 4de keer het VinkCuisine+ Lifestyle gehouden worden. Wat 4 jaar gelden begonnen is als een bedankje voor alle sponoren en medewerkers tot het  tot stand komen van de nieuwe kleedaccommodatie met bijbehorende nieuwe kantine is inmiddels uitgegroeid tot een elk jaar mooi terugkerend festijn

De afgelopen jaren zijn er steeds meer exposanten mee gaan doen en ook dit jaar is de organisatie erin geslaagd om deelnemers lijst weer groter te maken. VinkCuisine is zonder twijfel De Vinkeveense culinaire ontmoetingsplaats voor fijnproevers en Bourgondiërs en dankzij de Lifestyle deelnemers staat het evenement garant  voor een complete middag- en avondvullend uitje!

Naast alle lekkere gerechten, fijne drankjes en mooie producten, geniet U ook nog eens van de gezellige optredens van Annemarie Stolwijk, Hans Merkx , Mark Fledderman en de energieke leerlingen van Dansschool Sietske.

Tevens heeft Martijn van Dalen,uitgever van De Venen INTO business , ons evenement gekozen om de zomereditie van dit populaire business-magazine te presenteren. Dit zal rond 18.00 uur plaatsvinden.

Zoals, inmiddels, gebruikelijk doneert VinkCuisine+ Lifestyle elk jaar een deel  van de opbrengst voor een goed doel en dit jaar is gekozen voor Stichting Haarwensen.


Laatst bewerkt op: 29 mei 2019 12:42

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 22 juni: VinkCuisine 2019

Zaterdag 22 juni zal op sportpark voor de 4de keer het VinkCuisine+ Lifestyle gehouden worden. Wat 4 jaar gelden begonnen is als een bedankje voor alle sponoren en medewerkers tot het  tot stand komen van de nieuwe kleedaccommodatie met bijbehorende nieuwe kantine is inmiddels uitgegroeid tot een elk jaar mooi … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: