Legmeervogels meiden MO15-1 gedeeld 1e

Geplaatst op: 27 mei 2019

Zaterdag 25 mei jl. zijn de meiden MO15-1 van Legmeervogels gedeeld eerste geworden in de tweede klasse. Een knappe prestatie. De meiden hebben een spannende wedstrijd gespeeld tegen DSOV en gewonnen. Samen met 3 andere voetbalclubs konden ze kampioen worden. Ze waren al winterkampioen derde klasse en speelde nu in de tweede klasse. Met een warm zonnetje gingen de meiden van start. Ze startte meteen goed met veel kansen door Danique, Sanne en Jet maar de bal werd gestopt, ging over of naast het doel. DSOV kwam ook een paar keer bij het doel van Naomi maar ze kwamen er niet door. Danique, Marijn haalde samen met Lilian de ballen weer goed weg achter en gingen dan ook de rust in met 0-0. De andere beslissende partij was al gespeeld en de meiden hoorde in rust dat ze moesten winnen.

Na rust speelde ze meteen weer goed over en scoorde Kiki 0-1. DSOV kwam ook langs zij maar scoorde gelukkig niet. Jessy mocht een vrije trap nemen en ze schoot de bal mooi voor het doel maar helaas kwam hier geen doelpunt uit. Evi en Isabeau speelde goed over en werkte hard, maar kregen de bal niet voor het doel. Jana en Tessa speelde goed over maar de bal moest toch via het midden naar voren toe. Aleyna kwam ook nog langs zij en via het middenveld waagde Nadia en Sanne weer een poging. Dit keer scoorde Sanne wel 0-2. De trainers Eddy en Edwin stuurde de meiden goed aan en zorgde dat de 0-2 winst ook zo bleef. De meiden hebben een fantastisch seizoen gevoetbald.

Laatst bewerkt op: 27 mei 2019 10:09

Zaterdag 25 mei jl. zijn de meiden MO15-1 van Legmeervogels gedeeld eerste geworden in de tweede klasse. Een knappe prestatie. De meiden hebben een spannende wedstrijd gespeeld tegen DSOV en gewonnen. Samen met 3 andere voetbalclubs konden ze kampioen worden. Ze waren al winterkampioen derde klasse en speelde nu in … Lees meer »