Geen overwinning voor Atlantis F2 tegen KVA F1

Geplaatst op: 10 oktober 2011

Op zaterdag 8 oktober 2011 heeft Atlantis F2 een spannende wedstrijd gespeeld tegen KVA F1 uit Amstelveen. De kinderen waren erg enthousiast en hadden veel zin in de wedstrijd.

Atlantis begon de wedstrijd met Esmee, Maud, Lisanne en Silke in het veld. Vanaf het begin speelde KVA erg aanvallend, maar Atlantis liet zich hierdoor niet uit het veld slaan. De verdediging was goed en erg sterk. Al snel probeerde Lisanne een doelpunt te scoren, maar dit schot bleek verdedigd te zijn. De bal ging over naar KVA en al snel wist dit team hun eerste punt te bemachtigen, door ervoor te zorgen dat de bal lang in hun bezit bleef kon een doelpunt niet uitblijven.

Na 10 minuten werden Esmee en Lisanne gewisseld voor Tessa en Emma. Silke en Maud deden zeer goede pogingen om aan te vallen, maar helaas werden deze ballen steeds onderschept door KVA. Hierdoor wist KVA er al snel een 2-0 van te maken. Atlantis verscherpte haar verdediging en vooral Tessa was erg goed op haar tegenstander gericht. Toch wist KVA door de sterke verdediging heen te breken en een 3-0 score neer te zetten. Het balbezit lag vlak voor de rust vooral bij Atlantis. Tessa en Maud deden verschillende mooie pogingen tot scoren en na mooi samenspel wist Silke het eerste punt voor Atlantis te scoren. Er werd gefloten voor de rust, met een tussenstand van 3-1.

Na de rust ging de wedstrijd verder met Tessa, Lisanne, Esmee en Emma in het veld. Al snel wist KVA hun vierde punt te scoren, waardoor de stand op 4-1 kwam te staan. Atlantis had daarna veel balbezit; Tessa en Lisanne ondernamen veel pogingen om tot scoren te komen. De verdediging van KVA bleek echter toch nog te sterk te zijn. Al snel wist KVA de bal over te nemen en een score neer te zetten van 5-1. Na wederom een mooi onderling overspel van Atlantis, wist Lisanne al snel te scoren waardoor de stand op 5-2 kwam. Esmee wist veel ballen van KVA te onderscheppen en speelde deze snel door naar Lisanne en Tessa.

Na 10 minuten werden Esmee en Lisanne gewisseld voor Silke en Maud. Vlak na de wissel zette KVA een snelle aanval in en KVA wist de stand naar 6-2 te brengen. Het balbezit kwam weer langere tijd bij Atlantis, waardoor Tessa en Maud mooie pogingen tot scoren konden ondernemen. KVA wist uiteindelijk toch de bal weer over te nemen en er 7-2 van te maken. Vlak voor het einde van de wedstrijd wist Tessa er nog 7-3 van te maken dankzij een mooie doorloopbal.

Na de wedstrijd hadden de meiden van Atlantis F2 hun zinnen gezet op het winnen van de strafworpencompetitie. Emma, Silke en Lisanne wisten ieder 1 punt te scoren, maar ook hierin liet KVA zich niet op de kop zitten door 4 punten te scoren. De strafworpencompetitie eindigde met een stand van 4-3 voor KVA.

Na een zeer zonnige wedstrijd brak de regenbui los toen de kinderen zeer moe maar voldaan weer huiswaarts gingen.

Op zaterdag 8 oktober 2011 heeft Atlantis F2 een spannende wedstrijd gespeeld tegen KVA F1 uit Amstelveen. De kinderen waren erg enthousiast en hadden veel zin in de wedstrijd. Atlantis begon de wedstrijd met Esmee, Maud, Lisanne en Silke in het veld. Vanaf het begin speelde KVA erg aanvallend, maar … Lees meer »