Met de PlusBus van Tympaan-De Baat naar Atelierroute KunstRondeVenen 2019

Met de PlusBus van Tympaan-De Baat naar Atelierroute KunstRondeVenen 2019


Geplaatst op: 28 mei 2019

Met onze PlusBus vol hebben we op zaterdag 25 mei jl. voor de tweede keer de atelierroute gereden. Door de goede voorbereiding van vrijwilligster Ria was er een route uitgezet die iedereen wat te bieden had. Het werd een groot succes, ook omdat we op enkele van de 5 locaties die we hebben bezocht al waren aangekondigd. Er ontstonden daardoor diverse leuke ontmoetingen en we zagen allerlei vormen van prachtige kunst en creativiteit uit De Ronde Venen. Diversen van ons gingen met iets naar huis en overal waren we welkom en kregen we een uitleg en iets te drinken en te eten.
 
Het programma liep (met ieders instemming overigens) wat uit en eindigde bij Annabele Lanfermeijer in Waverveen. Haar schilderwerk krijgt in ieder geval een bijzonder vermelding! Schitterend en dat vond iedereen! Wij bezochten daarvoor achtereenvolgens de ateliers van Angelique Streefkerk, Resi van Zijl en Marjolein Berger-Vos allen in Mijdrecht en daarna het collectief 'Kunst aan Huis' in het kassencomplex op de Julianalaan in Vinkeveen.
 
De gasten en de vrijwilligers van de PlusBus hebben weer ontzettend genoten van deze.

Laatst bewerkt op: 28 mei 2019 07:54

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Met de PlusBus van Tympaan-De Baat naar Atelierroute KunstRondeVenen 2019

Met onze PlusBus vol hebben we op zaterdag 25 mei jl. voor de tweede keer de atelierroute gereden. Door de goede voorbereiding van vrijwilligster Ria was er een route uitgezet die iedereen wat te bieden had. Het werd een groot succes, ook omdat we op enkele van de 5 locaties … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: