‘Weekend Magazine’ met Jan van Veen op Radio Aalsmeer

‘Weekend Magazine’ met Jan van Veen op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 28 mei 2019

Velen kennen de oud-directeur van de openbare basisschool uit Kudelstaart. Bij Radio Aalsmeer maakt hij iedere zaterdag tussen 12.00 en 13.00 een prettig programma bij de lunch. In de loop van 2016 raakte hij betrokken bij de radio en nu heeft hij het radio maken helemaal in de vingers. Hij zorgt voor een verhaal bij de muziek die hij draait en omlijst dit door activiteiten aan te halen die in het weekend in de regio plaatsvinden. Elke zaterdag dus ‘Weekend Magazine’, met Jan van Veen tussen twaalf en één. Overigens net als ieder programma terug te luisteren via de website.
 
Het radiogevoel bij ’Echt Esther’
Aanstaande donderdag is het Hemelvaartsdag en is een eerdere ‘Echt Esther’ uitzending te horen. Hierin nodigde Esther Sparnaaij collega’s van Radio Aalsmeer uit om te praten over het befaamde ‘radiovirus’. Zo vertelde Peter Boogaard dat hij al 27 jaar bij Radio Aalsmeer zit en is Elbert Huijts zelfs betrokken geweest bij de voorloper van Radio Aalsmeer. Meindert van der Zwaards passie voor radio komt helemaal voort uit zijn liefde voor muziek. Ook Deborah Bothe is op een heel leuke manier bij de omroep betrokken geraakt. Wil je weten hoe en ook nog horen wat het radioverhaal van Sem van Hest, Ilse Zethof en Jonas Ponsen is? Luister dan donderdag naar ‘Echt Esther’.
 
‘DownTown Radio’: de agenda van de grote dag!
Het is nu echt aftellen naar DownTown Ophelia op 22 juni, dus de hoogste tijd om bij te praten wat er allemaal te doen is die zaterdag in de Ophelialaan. Rinus en Ilse spreken zaterdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur met Ingrid Kranenburg over de modeshow, waar het evenement uit ontstaan is. Altijd een hoogtepunt van de dag. En ook met Rob Severin van het Oranjecomité. Zij zorgen ervoor dat kinderen zich optimaal kunnen vermaken op het leuke kinderplein. Ook aandacht voor alle artiesten die komen optreden, want het rijtje is best indrukwekkend. En er komt uiteraard weer iemand met een verstandelijke beperking naar de studio voor een gezellig interview en zijn of haar favoriete muziek top 3.
 
Bezige bij Roland Hofman in 'Door de Mangel'
Iedere maandagavond is er een Aalsmeerder of Kudelstaarter te gast in de talkshow ‘Door de Mangel’. Afgelopen maandag was het Wilma van Drunen die als 256’e gast plaats nam in de studio. De Aalsmeerse noemde zichzelf een doorzetter, optimist en rechtdoorzee. Via de seringenkwekerij van haar vader en een bloemenwinkel, kwam zij in de onderwijswereld terecht. Zij is nu directiesecretaresse bij een schoolbestuur in Amstelveen. In haar vrije tijd is zij al 45 jaar lid van Aalsmeers Harmonie en al jaren voorzitter van de vereniging. “Altijd de klarinet bespeeld, al ben ik begonnen op de blokfluit”, vertelde de moeder van twee dochters.
 
Ook Wilma heeft een nieuwe gast aangedragen. Komende maandag ontvangen presentatoren Mylène en Elbert om 19.00 uur Roland Hofman als 257’e gast. Wilma werkt al jaren met Roland samen. Hij doet de financiën bij Wilma op het onderwijskantoor en is een drukbezet man, penningmeester bij de feestweek, loopt de Vierdaagse van Nijmegen en is vader van drie kinderen. Hoe combineert hij dat allemaal? Mocht je als luisteraar ook een vraag hebben voor Hofman, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Laatst bewerkt op: 28 mei 2019 09:40

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

‘Weekend Magazine’ met Jan van Veen op Radio Aalsmeer

Velen kennen de oud-directeur van de openbare basisschool uit Kudelstaart. Bij Radio Aalsmeer maakt hij iedere zaterdag tussen 12.00 en 13.00 een prettig programma bij de lunch. In de loop van 2016 raakte hij betrokken bij de radio en nu heeft hij het radio maken helemaal in de vingers. Hij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: