Atlantis 2 verliest van Madjoe

Geplaatst op: 10 oktober 2011

Atlantis startte in de volgende opstelling: in de aanval stonden Jacco van Koeverden Brouwer, Martijn de Horde, Tamara Gortenmulder en Melissa van der Stap. De verdediging werd gevormd door Kristian Geerdinck, Berry de Jong, Cynthia Sassen en de terugkerende Joyce Gortenmulder.

Iedereen was gemotiveerd om de wedstrijd tegen Madjoe te winnen. Helaas liep dit iets anders. Gedurende de gehele eerste helft en ook het begin van de tweede helft, gingen beide ploegen gelijk op. De ene keer kwam Atlantis op voorsprong, de andere keer Madjoe. Het beloofde dus spannend te worden tot en met het laatste fluitsignaal. Atlantis bleef door vechten voor iedere punt en deed haar best om minstens twee punten los te komen van de tegenstander. Ondanks alle strijdlust lukte dit niet. Madjoe wist het gaatje echter wel te slaan in de laatste vijftien minuten van de wedstrijd. Atlantis knokte nog voor wat het waard was, maar het mocht niet meer baten. De wedstrijd werd verloren met 9-11.

Volgende week speelt Atlantis 2 de laatste wedstrijd voordat er verhuisd wordt naar de zaal. In Kudelstaart wacht dan VZOD 2.

Mijdrecht - Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 heeft zaterdag 8 oktober geen punten kunnen pakken tegen Madjoe 4 uit Rijnsburg. In een spannende strijd die lang gelijk op ging, eindigde de wedstrijd met een stand van 9-11. Atlantis startte in de volgende opstelling: in de aanval stonden Jacco van … Lees meer »