De 5e Prutrace in Kudelstaart belooft wederom een geweldig evenement te worden

De 5e Prutrace in Kudelstaart belooft wederom een geweldig evenement te worden


Geplaatst op: 29 mei 2019

De vijfde Kudelstaartse Prutrace gaat een geweldig evenement worden voor alle Kudelstaarters en omwonenden. Sportieve dorpsbewoners worden door de organisatie uitgedaagd om de prutsloten en hindernissen rondom de velden van RKDES aan de Wim Kandreef uit te komen proberen. Wie worden de de nieuwe Prutkampioenen van Kudelstaart?

Dit jaar vind de Prutrace plaats op zondag 23 juni vanaf 14:00 uur op sportpark Calslagen in Kudelstaart (RKDES). Vorig jaar trok dit evenement zo’n 175 deelnemers en nog veel meer toeschouwers langs de sloten van RKDES. De Prutrace is te vergelijken met het concept waar de ‘mudmasters’ al enige tijd succes mee boeken.

Afgelopen jaar heeft ook een groot aantal deelnemers van buiten de regio. Het evenement dat sportiviteit en gezelligheid promoot wordt georganiseerd door de evenementcommissie van RKDES en valt onder de stichting van RKDES.

Ouder-Kind race

Dit jaar zal er voor de tweede keer een ouder-kind race gelopen worden. In deze race waarin kinderen vanaf 8 jaar het parcours samen met hun ouders mogen doorlopen gaat het niet over de snelheid maar voornamelijk om het plezier. Altijd al een legitieme reden willen hebben om met je zoon/dochter in de sloot te springen? Schrijf je dan nu in voor dit spelonderdeel. 

Ook dit jaar verwachten we weer veel deelnemers aan dit evenement. Deelname is dit jaar mogelijk vanaf 8  jaar (in de ouder kind race) en kost slechts € 5,- (8 t/m 17 jaar) of € 10,- (18 jaar en ouder). Van elke inschrijving zal er € 1,- naar de Mike Multi Foundation gaan en steunen we een stichting die het mogelijk maakt dat mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking kunnen sporten.

De inschrijfperiode is alweer begonnen en de eerste 50 deelnemers hebben zich al aangemeld. Ben je ook geinterreseerd en zou je meer willen weten over de Prutrace? Een sfeerimpressie is te vinden op onze site, en ook het inschrijven gaat via www.prutracekudelstaart.nl. Meer informatie nodig? Stuur dan een email naar ecrkdes@gmail.com

Laatst bewerkt op: 29 mei 2019 09:14

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De 5e Prutrace in Kudelstaart belooft wederom een geweldig evenement te worden

De vijfde Kudelstaartse Prutrace gaat een geweldig evenement worden voor alle Kudelstaarters en omwonenden. Sportieve dorpsbewoners worden door de organisatie uitgedaagd om de prutsloten en hindernissen rondom de velden van RKDES aan de Wim Kandreef uit te komen proberen. Wie worden de de nieuwe Prutkampioenen van Kudelstaart? Dit jaar vind de Prutrace plaats op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: