A.s woensdag jaarmarkt Mijdrecht

A.s woensdag jaarmarkt Mijdrecht


Geplaatst op: 30 mei 2019

Aanstaande woensdag 5 juni bruist het weer van de gezelligheid in Shopping Mijdrecht tijdens de jaarmarkt 2019! Het is al tientallen jaren een traditie, 150 goed gevulde kramen,

met een breed aanbod van de lokale winkeliers van Shopping Mijdrecht en andere marktkoopmannen en vrouwen. Zo zijn er kramen met kleding, eten, drinken, accessoires en nog heel veel meer. Vanaf 09.00 uur is iedereen in de gelegenheid om al die leuke spullen te bekijken en natuurlijk mee naar huis te nemen! Rond etenstijd kunt u een klein hapje eten bij de lokale horeca en tot 21:00 uur verder over de markt struinen.

Speciaal voor de kids zijn er in de middag van 14:00 tot 16:00 uur vier dames aanwezig die de meest mooie kunstwerken op de gezichtjes schminken. De kinderen krijgen dit van Shopping Mijdrecht en opbrengst hiervan gaat volledig naar het Liliane Fonds. Je vindt de schminkers op het Raadhuisplein!

Houd de facebook pagina van Shopping Mijdrecht in de gaten want alle acties van de winkeliers worden natuurlijk bijgehouden. Het belooft een mooie en gezellige dag te worden!

Laatst bewerkt op: 30 mei 2019 13:19

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

A.s woensdag jaarmarkt Mijdrecht

Aanstaande woensdag 5 juni bruist het weer van de gezelligheid in Shopping Mijdrecht tijdens de jaarmarkt 2019! Het is al tientallen jaren een traditie, 150 goed gevulde kramen, met een breed aanbod van de lokale winkeliers van Shopping Mijdrecht en andere marktkoopmannen en vrouwen. Zo zijn er kramen met kleding, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: