Onderzoek naar ingestorte brug Uithoorn afgerond

Onderzoek naar ingestorte brug Uithoorn afgerond


Geplaatst op: 29 mei 2019

De gemeente heeft, samen met een gespecialiseerd bedrijf, onderzoek gedaan naar de ingestorte brug tussen de Grevelingen en de Frees in Uithoorn. De brug begaf het in februari toen een strooiwagen de brug passeerde.

Het onderzoek is nu afgerond. De gemeente weet wat de oorzaak is en wat zij moeten doen om de brug te herstellen conform de huidige normen en gebaseerd op het gebruik van de gemeentelijke dienstvoertuigen.

Onderhoud aan acht overige bruggen

Naast deze brug wordt ook onderhoud uitgevoerd aan acht andere houten bruggen in de G- en F-buurt in Meerwijk-Oost. Bij het onderhoud aan de acht overige bruggen is de betreffende brug voor een relatief korte periode (maximaal 2 weken) afgesloten. Het is niet mogelijk om in dit stadium per brug aan te geven wanneer en voor welke periode een betreffende brug is afgesloten.

Laatst bewerkt op: 29 mei 2019 10:29

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Onderzoek naar ingestorte brug Uithoorn afgerond

De gemeente heeft, samen met een gespecialiseerd bedrijf, onderzoek gedaan naar de ingestorte brug tussen de Grevelingen en de Frees in Uithoorn. De brug begaf het in februari toen een strooiwagen de brug passeerde. Het onderzoek is nu afgerond. De gemeente weet wat de oorzaak is en wat zij moeten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: