VLC

Atlantis 3 verliest van koploper


Geplaatst op: 10 oktober 2011

Mijdrecht- Zaterdag 8 oktober verloor het door Architekten- en ingenieursbureau HW van der Laan gesponsorde 3e team van Atlantis bij Triaz met 14-6. Atlantis speelde als nummer laatst in deze 4e klasse tegen de geslepen koploper uit Amsterdam Buitenveldert.

Atlantis begon zonder de afwezige Wilma Kranenburg. De verdediging werd gevormd door: Ilse Stolk, Nancy Kroese, Pleun Neurink en Barry van der Waa. In de aanval startten: Ilona Pauw, Lisanne Reurings, Sjors Warmer en Steven Gortenmulder. Aanvankelijk bleek Atlantis goed weerstand te bieden aan de Amsterdammers. Na een 2-0 achterstand wist Atlantis te scoren via verre afstandschoten van Nancy Kroese en Barry van der Waa: 2-2. Atlantis wist nog bij te blijven tot 5-3 via een afstandsschot van Barry van der Waa. Triaz wist zichzelf, zoals vanouds,uit het spel te halen door te morren over het fluitgedrag van de scheidsrechter. De goede man deed het juist zeer goed in verhouding tot het gangbare niveau van de scheidrechtersgilde in deze klasse. Bij een 7-3 ruststand werd de kleedkamer opgezocht.

Helaas begon Atlantis de 2e helft wat lankmoedig en begon Triaz een stuk agressiever aan de wedstrijd. Triaz kwam er toch door het goede verdedigende spel niet makkelijk doorheen bij Atlantis. Daarentegen werden de kansen bij Atlantis helaas niet allemaal afgemaakt. Toch wist Triaz met zijn geslepen en ervaren spelers kansen te creëren en af te maken. Het verschil liep op tot 12-3. Met afstandschoten van de ingevallen Arjen Markus en Barry van der Waa deelde Atlantis nog even een speldeprik uit (12-5). In de eindfase wist Ilse Stolk nog via een slimme doorloopbal te scoren en zorgde daarmee voor een 14-6 eindstand op de borden.

Zaterdag 15 oktober speelt de Architekten- en ingenieursbureau HW van der Laan equipe om 12:30 uur thuis tegen het Nieuw-Vennepse Kios 2.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis 3 verliest van koploper

Mijdrecht- Zaterdag 8 oktober verloor het door Architekten- en ingenieursbureau HW van der Laan gesponsorde 3e team van Atlantis bij Triaz met 14-6. Atlantis speelde als nummer laatst in deze 4e klasse tegen de geslepen koploper uit Amsterdam Buitenveldert. Atlantis begon zonder de afwezige Wilma Kranenburg. De verdediging werd gevormd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: