Scholen kunnen weer aan de slag met natuur- en milieu educatie

Scholen kunnen weer aan de slag met natuur- en milieu educatie


Geplaatst op: 31 mei 2019

Afgelopen maandag is weer de digitale inschrijving voor het aanbod van natuur- en milieueducatie (NME) voor het schooljaar 2019-2020 gestart. Scholen kunnen vier weken lang inschrijven op een aantrekkelijk NME-aanbod van lesmaterialen, lessen,  projecten en workshops.

Aanbod op de posters
Scholen kunnen zich inschrijven via www.nmedichtbij.nl. Om het ze nog wat makkelijker te maken, is het aanbod ook op een overzichtelijke poster gezet. Iedere basisschool heeft meerdere posters ontvangen. Op de achterkant van de poster staat algemene informatie over NME in de regio.

Nieuw voor leerkrachten
Dit jaar is er naast de vertrouwde poster ook een handig boekje voor op de koffietafel van scholen meegestuurd. Leerkrachten kunnen daarmee nog eens rustig bladerend naar het mooie aanbod van alle NME activiteiten kijken.

Meer informatie
Nieuwsgierig geworden naar alles wat NME te bieden heeft? Kijk op www.nmedichtbij.nl  Ook voor ouders is er genoeg op deze website te zien. Zo is er een overzicht van diverse activiteiten te vinden.

Laatst bewerkt op: 31 mei 2019 09:22

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scholen kunnen weer aan de slag met natuur- en milieu educatie

Afgelopen maandag is weer de digitale inschrijving voor het aanbod van natuur- en milieueducatie (NME) voor het schooljaar 2019-2020 gestart. Scholen kunnen vier weken lang inschrijven op een aantrekkelijk NME-aanbod van lesmaterialen, lessen,  projecten en workshops. Aanbod op de postersScholen kunnen zich inschrijven via www.nmedichtbij.nl. Om het ze nog … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: