Winkelcentrum De Passage viert 20-jarig bestaan met een prijzenfestijn

Winkelcentrum De Passage viert 20-jarig bestaan met een prijzenfestijn


Geplaatst op: 30 mei 2019

Vanaf 1 juni tot en met 22 juni maken bezoekers van winkelcentrum De Passage en de omliggende deelnemende winkels, kans op een Nintendo Switch, 1 minuut gratis winkelen bij Albert Heijn, een reischeque van 500 euro of één van de andere 60 prijzen. De bezoekers kunnen bij de deelnemende winkels een spaarkaart halen en de volle spaarkaarten inleveren in de rode brievenbus bij de ingang van Albert Heijn.

Op zaterdag 8 en zaterdag 15 juni is er een tussentijdse verloting; winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Op zaterdag 22 juni is het jubileumfeest met lekkere hapjes en drankjes, een Kinderfestijn met o.a. Buurman & Buurman en op deze middag worden de hoofdprijzen uitgereikt aan de winnaars van de spaaractie.

Deelnemende winkels: Albert Heijn, Alexanderhoeve, Bakkerij de Kruijf, Gall&Gall, GOOD FOR YOU, HEMA, Jack’s Sisters, Keurslagerij Bader, Pearle Mijdrecht, Poelier van Egmond, Rolf Koot Brillen, Scapino, SUNCARE, Trendshop by Cissy en Versteeg Culinair.

passage_1559242084.jpg


Laatst bewerkt op: 30 mei 2019 20:49

Bron: De Groene Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Winkelcentrum De Passage viert 20-jarig bestaan met een prijzenfestijn

Vanaf 1 juni tot en met 22 juni maken bezoekers van winkelcentrum De Passage en de omliggende deelnemende winkels, kans op een Nintendo Switch, 1 minuut gratis winkelen bij Albert Heijn, een reischeque van 500 euro of één van de andere 60 prijzen. De bezoekers kunnen bij de deelnemende winkels … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: