001 -Family

Man door misdrijf om leven gekomen in woning op Waterhoen Mijdrecht


Geplaatst op: 11 oktober 2011

Mijdrecht - Zaterdag 8 oktober rond 20.30 uur werd een stoffelijk overschot van een man aangetroffen in een woning op de Waterhoen. De man is door een misdrijf om het leven gebracht.

Zaterdagmiddag kreeg de politie de melding van een verdachte situatie bij een woning aan de Waterhoen. Agenten gingen direct ter plaatse troffen hier het levenloze lichaam van een 31-jarige man van Poolse komaf aan. De politie zette de omgeving direct af en een groot onderzoek werd gestart. Door een forensisch onderzoeksteam werd uitvoerig gezocht naar sporen. Een Team Grootschalig Optreden is opgezet en 15 rechercheurs werken aan de zaak.

De politie is op zoek naar getuigen die vrijdagavond en zaterdag of dagen daarvoor verdachte situaties hebben gezien in de omgeving van de Waterhoen. Heeft u meer informatie, neem dan contact op via 0900-8844, district Rijn & Venen.

Foto's & video: Peter Bakker (A-side media)

Reportage RTV Utrecht

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man door misdrijf om leven gekomen in woning op Waterhoen Mijdrecht

Mijdrecht - Zaterdag 8 oktober rond 20.30 uur werd een stoffelijk overschot van een man aangetroffen in een woning op de Waterhoen. De man is door een misdrijf om het leven gebracht. Zaterdagmiddag kreeg de politie de melding van een verdachte situatie bij een woning aan de Waterhoen. Agenten gingen direct … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...