Zonnig Assuline Turfstekerstoernooi 2019

Zonnig Assuline Turfstekerstoernooi 2019


Geplaatst op: 3 juni 2019

Op de zonovergoten zondag van 2 juni vond het 31e Assuline Turfstekerstoernooi plaats op sportpark de Molmhoek, bij de de Vinken velden.

Er werd gestreden op twee niveaus, te weten de poule recreanten en de poule superrecreanten waarbij sportiviteit en gezelligheid deze dag de boventoon voerde.

Ook dit jaar weer de leuke variatie naast volleybalwedstrijden op de  grasvelden ook wedstrijden op de beachvelden.

Na alle poule wedstrijden speelden bij de recreanten het team van H epic en de Amstelspelers de finale die uiteindelijk gewonnen werd door H epic en daarmee ook de wisselbeker recreanten in ontvangst mochten nemen.

Bij de superrecreanten was het een spannende strijd tussen Hierperdepiep hoera en de Veenmollen. Na een gelijk spel moest een derde set de beslissing brengen en was het de jeugd (Hierperdepiep) die uiteindelijk de wisseltrofee superrecreanten binnenhaalde.

Volleybal Vereniging Atalante kijkt terug op een mooi zonnig toernooi; wat super geregeld was door een nieuwe toernooileiding Max, Rick en Regi!


Laatst bewerkt op: 3 juni 2019 08:41

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zonnig Assuline Turfstekerstoernooi 2019

Op de zonovergoten zondag van 2 juni vond het 31e Assuline Turfstekerstoernooi plaats op sportpark de Molmhoek, bij de de Vinken velden. Er werd gestreden op twee niveaus, te weten de poule recreanten en de poule superrecreanten waarbij sportiviteit en gezelligheid deze dag de boventoon voerde. Ook dit jaar weer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: