Maaltijdbezorger betrokken bij ongeluk Vinkeveen

Maaltijdbezorger betrokken bij ongeluk Vinkeveen


Geplaatst op: 3 juni 2019

Bij een ongeluk op de Waterhoenlaan in Vinkeveen raakte maandagavond een maaltijdbezorger gewond.

Twee auto's kwamen rond 19:00 uur met elkaar in botsing op het kruispunt van de Kievitslaan met de Waterhoenlaan. De maaltijdbezorger kwam van rechts en heeft voorrang op het kruispunt, maar camerabeelden laten zien dat de koerier harder dan de toegestane snelheid reed. De bestuurder van de Renault kon dan ook niet meer op tijd stoppen.

De maaltijdbezorger klaagde over nekklachten en is ter plekke gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Familie heeft hem naar de eerste hulp gebracht. Zijn collega heeft de bestelde maaltijd na een uur opgehaald voor 'her-bezorging'.

De Verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Het ongeval trok tientallen nieuwsgierige omwonenden. 
Laatst bewerkt op: 3 juni 2019 20:45

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Maaltijdbezorger betrokken bij ongeluk Vinkeveen

Bij een ongeluk op de Waterhoenlaan in Vinkeveen raakte maandagavond een maaltijdbezorger gewond. Twee auto's kwamen rond 19:00 uur met elkaar in botsing op het kruispunt van de Kievitslaan met de Waterhoenlaan. De maaltijdbezorger kwam van rechts en heeft voorrang op het kruispunt, maar camerabeelden laten zien dat de koerier … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: