Kandidaat-Kinderburgemeesters op Radio Aalsmeer

Kandidaat-Kinderburgemeesters op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 4 juni 2019

Komende week zijn er weer programma’s te beluisteren zoals Halte Zwarteweg en Timo’s Praethuys op donderdag, Weekend Magazine met Jan van Veen om 12 en Rinus om 13.00 uur, maar ook Radio Revue op zondag vanaf 17.00 uur. Hierbij verder uitgelicht wat er in andere programma’s van Radio Aalsmeer gebeurt.
 
Acupunctuur in ’Echt Esther’
Te gast bij Esther Sparnaaij op 6 juni is gediplomeerd acupuncturist Jany Tee. Jany komt uit Badhoevedorp en ziet graag dat acupunctuur standaard als aanvullende therapie wordt ingezet naast reguliere geneeskundige behandelingen. Het is onderdeel van de traditionele Chinese Geneeskunde en al duizenden jaren toegepast. Door verstoringen in het lichaam te herstellen krijgt het lichaam de kans de energie weer in balans te krijgen. Vragen voor Jany graag mailen naar esther@radioaalsmeer.nl.
 
Kandidaat-Kinderburgemeesters in de ‘Let’s Go’ studio!
De campagnes voor de zes overgebleven kandidaten voor de functie van kinderburgemeester zijn in volle gang. Alle basisschoolkinderen uit Aalsmeer en Kudelstaart mogen woensdagmiddag 12 juni zelf hun nieuwe kinderburgemeester kiezen door te stemmen. Maar wie moeten ze kiezen? Vrijdag zitten de kandidaten om 18.00 uur in de studio om bij Jonas en Dennis (Laurens kan er een keer niet bij zijn door school) hun plannen nog eens goed uit te leggen en vertellen waarom juist zij de opvolger van Hannah moeten worden. Alisa, Amber, Berber, Charlotte, Maarten en Nine hebben ook de muziek uitgezocht. Het wordt een gezellige, muzikale en informatieve uitzending!
 
‘Mark en Eric Show’
Aanstaande vrijdag is het weer zover! Terwijl de dames van receptenblog ‘TastyFoodsome.com’ gedurende de show voor de smaakexplosies zorgen, komt de organisatie van het befaamde All Out 40-min toernooi er een feestje van maken in de studio. Ze geven de luisteraars tips voor een goede voorbereiding op dit meerdaagse tennistoernooi. Heatwaves Festival komt vertellen over het unieke festival dat zij, samen met lokaal talent, organiseren voor middelbare scholieren. Natuurlijk wordt vooruit gekeken naar Bandjesavond, dat de dag erna plaatsvind, en worden de sport ontknopingen doorgenomen.
Joyce Overvliet maakt haar entree als nieuwe sidekick. Om haar beter te leren kennen mag je haar EEN vraag stellen die overal over mag gaan. Ze is aanstaande vrijdag, tijdens de ‘Mark en Eric Show’, te bereiken op 0297-325858. Wie weet kom je dan live in de uitzending! Mis het niet! Van 19:00 tot 21:00 uur live op Radio Aalsmeer.
 
Brood op de Plank bij ‘DownTown Radio’
Zaterdag tussen 14.00 en 15.00 uur hebben Dennis, Rinus en Ilse een interview met Ons Tweede Thuis over de Verlengde Leerweg. Gemotiveerde schoolverlaters krijgen hier de kans uit te vinden wat ze willen en kunnen op arbeidsgebied. Verder organiseren o.a. Ons Tweede Thuis en AM Match met hulp van DownTown Ophelia op vrijdagochtend 21 juni in de Oude Veiling het ondernemersontbijt Brood op de Plank. Een plek voor inspiratie, kennismaken, informatie en, wie weet, verdere afspraken tussen werkgevers en zeer gemotiveerde werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. De speciale gast in de radioshow is dit keer Jesse Blom. Hij komt zaterdag naar de studio en dat gaat zeker een feestje worden met zijn leuke top drie.
 
Dave Strampel in 'Door de Mangel'
Afgelopen maandagavond ontving het team van de talkshow ‘Door de Mangel’ een bezige bij in de studio. De 257e gast was Roland Hofman, geboren aan de andere kant van de ringvaart in Rijsenhout. De stafmedewerker financiële zaken op een onderwijskantoor noemde zichzelf betrouwbaar, behulpzaam en dienstverlenend. Hofman is een drukbezet man: lid van de vrijwillige brandweer, penningmeester bij de Feestweek en wandelaar van de Nijmeegse Vierdaagse. “Hoe ik dat allemaal kan combineren, weet ik ook niet. Veel plannen en een lieve vrouw, denk ik”, vertelde Hofman.
 
Ook Roland heeft een nieuwe gast aangedragen. Komende maandag ontvangen presentatoren Mylène en Elbert Huijts om 19.00 uur Dave Strampel als 258 gast. Roland en Dave zijn beide bestuurslid van de Aalsmeerse Feestweek. Hij heeft enkele jaren geleden een ingrijpende operatie ondergaan. Ik vraag mij af in hoeverre hij nu weer de oude is. Mocht je als luisteraar ook een vraag hebben voor Hofman, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Laatst bewerkt op: 4 juni 2019 10:13

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kandidaat-Kinderburgemeesters op Radio Aalsmeer

Komende week zijn er weer programma’s te beluisteren zoals Halte Zwarteweg en Timo’s Praethuys op donderdag, Weekend Magazine met Jan van Veen om 12 en Rinus om 13.00 uur, maar ook Radio Revue op zondag vanaf 17.00 uur. Hierbij verder uitgelicht wat er in andere programma’s van Radio Aalsmeer gebeurt. Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: