001 -Family

Bewoners De Ronde Venen blokkeren Stedin bij uitvoeren noodzakelijke werkzaamheden


Geplaatst op: 7 oktober 2011

De Ronde Venen - Woordvoerder Stassen van Stedin geeft aan dat het bedrijf veel vertraging oploopt door bewoners van de gemeente De Ronde Venen die weigeren toestemming te geven voor het leggen van nieuwe kabels. Namen en rugnummers wil het bedrijf niet geven, maar ze maakt wel duidelijk dat de noodzakelijke verbeteringen van het stroomnetwerk hierdoor onnodige vertraging oploopt.

De gemeente de Ronde Venen wordt al jaren geteisterd door stroomstoringen. Vandaag was het weer eens raak in Amstelhoek en De Hoef.

In totaal dient 40 kilometer oude kabel te worden vervangen. Daarvan is nu 10 kilometer daadwerkelijk vernieuwd. De overige 30 kilometer staat gepland voor 2012-2013. "Maar een aantal bewoners in de gemeente houdt de werkzaamheden op door te weigeren toestemming te verlenen.", aldus Stedin.

De vraag aan de wethouder is nu: "Kunnen enkelen het woongenot voor velen zo maar frustreren? Wat kan de gemeente doen om dit proces te versnellen."

De woordvoerder van de gemeente is gevraagd om een reactie, maar het gemeentehuis was vanmiddag gesloten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bewoners De Ronde Venen blokkeren Stedin bij uitvoeren noodzakelijke werkzaamheden

De Ronde Venen - Woordvoerder Stassen van Stedin geeft aan dat het bedrijf veel vertraging oploopt door bewoners van de gemeente De Ronde Venen die weigeren toestemming te geven voor het leggen van nieuwe kabels. Namen en rugnummers wil het bedrijf niet geven, maar ze maakt wel duidelijk dat de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: