CSW VR 2 schrijft geschiedenis en neemt KNVB Beker mee naar Wilnis

Geplaatst op: 5 juni 2019

Na een mooi bekertoernooi plaatste de vrouwenploeg zich voor de finale door een uitwedstrijd tegen 's Gravenland en die te winnen met 1-0. In acht gewonnen wedstrijden werden er maar liefst 40 goals gemaakt. Op 31 mei speelde de ploeg van de afscheid nemende trainer Roelvink, op neutraal terrein tegen Uitgeest VR1. Met 4-0 was de ploeg uit Wilnis te sterk voor de tegenstander.

De spelersbus vertrok om 17.45 uur richting Uithoorn en met wat gezonde spanning stapte de brede selectie de bus uit. Er werd afgetrapt om 19.30 uur in een mooie ambiance; spandoeken, fakkels, rook en veel publiek maakte de opening al zonder voetbal tot een waar spektakel.

De Wilnisse ploeg wilde zo graag winnen dat ze dat direct in het eerste deel van de wedstrijd lieten merken. Al in het eerste kwartier werd er gescoord door Michelle Schoenmakers en vlak daarna schoot Mijke Voorbij op binnenkant paal en stond het 2-0. Vlak voor rust scoorde ook Ryanne Lem en gingen zij met 3-0 de rust in.

In de tweede helft scoorde Ryanne Lem nogmaals met een kopie van goal nummer 3 en was de wedstrijd wel gespeeld met de score van 4-0.Na het laatste fluitsignaal barste het feest los op het veld en in de kantine van Legmeervogels en kreeg Nelleke Vrielink op het podium de beker in handen gedrukt. Vervolgens werd het feest nog eventjes doorgezet in de CSW kantinemet de meegereisde fans.

Na een mooi bekertoernooi plaatste de vrouwenploeg zich voor de finale door een uitwedstrijd tegen 's Gravenland en die te winnen met 1-0. In acht gewonnen wedstrijden werden er maar liefst 40 goals gemaakt. Op 31 mei speelde de ploeg van de afscheid nemende trainer Roelvink, op neutraal terrein tegen … Lees meer »