4e Uithoornse Veteranendag op 18 juni

4e Uithoornse Veteranendag op 18 juni


Geplaatst op: 5 juni 2019

De gemeente Uithoorn houdt op dinsdag 18 juni de lokale Veteranendag. Alle veteranen worden persoonlijk uitgenodigd door burgemeester Pieter Heiliegers. Het is de vierde keer dat de gemeente dit organiseert.

De burgemeester spreekt op deze avond de Uithoornse veteranen toe. Ook kunnen de veteranen onder het genot van een hapje en drankje met elkaar van gedachten wisselen. Het Amstel Blazers Collectief zorgt voor de muzikale omlijsting.

In het gemeentehuis is ook een tentoonstelling rondom de Tweede Wereldoorlog en Afghanistan ingericht. Bovendien staat er een week van te voren al een groot informatiepaneel op het gemeentehuis. Het paneel geeft in tekst en beeld informatie over veteranen, hun missies en eigen ervaringen. Dit is te bezichtigen van 17 juni tot 28 juni.

Officiële herdenking

De lokale viering in Uithoorn stamt af van de Nederlandse Veteranendag. Deze is ingesteld per 2005 door het Ministerie van Defensie.

De lokale Veteranendag wordt gehouden op het gemeentehuis van Uithoorn, Laan van Meerwijk 16 van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Geen uitnodiging ontvangen?

Deze week worden de uitnodigingen verstuurd. De gemeente vraagt aan veteranen die onverhoopt geen uitnodiging hebben ontvangen, maar wel graag aanwezig willen zijn op 18 juni een mail te sturen naar bestuurssecretariaat@uithoorn.nl. Of bel met 0297-513111.

Laatst bewerkt op: 5 juni 2019 10:48

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

4e Uithoornse Veteranendag op 18 juni

De gemeente Uithoorn houdt op dinsdag 18 juni de lokale Veteranendag. Alle veteranen worden persoonlijk uitgenodigd door burgemeester Pieter Heiliegers. Het is de vierde keer dat de gemeente dit organiseert. De burgemeester spreekt op deze avond de Uithoornse veteranen toe. Ook kunnen de veteranen onder het genot van een hapje … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: