De Baat (2e)

Zaterdag 15 oktober: J.B.O. live in JC The Mix-Uithoorn


Geplaatst op: 6 oktober 2011

Op zaterdag 15 oktober speelt het Duitse J.B.O. in jongerencentrum The Mix.
JBO werd door de pers al, unieke fun-metalband, parels van de humor, professionele komedianten, domme rockers, gek kwartet, cult band of zelfs metal-smile monster genoemd! Allemaal benamingen die nog niet eens de lading dekken van dit fenomeen uit Duitsland! Eigenlijk is er geen definitie voor JBO. Maar één ding is duidelijk: ze zijn de verdedigers van "Bloedsinn" , een niet te vertalen Duits woord, zoiets als onzin, en combineren humor met heavy-metal. Degene die lol heeft , die heeft de kracht! Het begon in 1989 als een geintje na een avond stappen, maar het werd al snel serieus toen er een platencontract klaarlag! De cd's die volgde schoten omhoog in de charts en elke tour werd een triomftocht! De band heeft op alle grote metalfestivals gestaan met hun ‘strijdliederen'.

De liederen in de Duitse taal doen denken aan bands als Rammstein, maar JBO neemt het niet zo serieus qua tekst. Langzaam gaat de band de grenzen over geeft nu twee optredens in Nederland, waarvan dus één in The Mix. De nieuwe cd "Killer Album" is op 7 oktober uitgekomen en zal in de zaal te koop zijn. Als support heeft het Mix-team het eveneens unieke Heavy Hoempa geboekt. Acht blazers spelen , of liever, blazen het dak eraf met bekende hardrocknummers van onder andere AC/DC, Queen en Metallica. Een unieke avond in The Mix die niet gemist mag worden. De avond begint om 21.00, de deuren zijn 20.30 uur open. De entree is € 10,00 euro. JC The Mix vindt u aan de J.A. van Seumerenlaan 1 te Uithoorn, tegenover de Thamerkerk. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: The Mix

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 15 oktober: J.B.O. live in JC The Mix-Uithoorn

Op zaterdag 15 oktober speelt het Duitse J.B.O. in jongerencentrum The Mix. JBO werd door de pers al, unieke fun-metalband, parels van de humor, professionele komedianten, domme rockers, gek kwartet, cult band of zelfs metal-smile monster genoemd! Allemaal benamingen die nog niet eens de lading dekken van dit fenomeen uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: