001 -Family

Afscheidsdienst ds. Weststrate in De Wegwijzer


Geplaatst op: 6 oktober 2011

Op zondag 9 oktober is er 's middags een bijzondere dienst in de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22. Na 5 jaar in deze gemeente als predikant werkzaam te zijn heeft ds. Arnout Weststrate een beroep van de zustergemeente in Biezelinge aangenomen. In de afscheidsdienst, die om 16:30 uur begint, zal de preek gaan over de tekst in Openbaringen 3 vers 8.

Die tekst geeft een positieve terugblik mee, waarin de Heere Zijn gemeente prijst, maar ook een bemoedigende vooruitblik, waar een belofte in doorklinkt dat God wegen baant voor de gemeente. Gelukkig dat er zo dankbaar teruggekeken, en vol vertrouwen vooruit gekeken kan worden! Voorwaarde is dan wel om dicht bij God te blijven.

Als de eredienst afgelopen is, dan zijn er ook nog een aantal toespraken, waardoor het waarschijnlijk een half uur langer duurt dan anders.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom. Kijk voor andere informatie ook eens op de website van de kerk: www.cgkmijdrecht.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afscheidsdienst ds. Weststrate in De Wegwijzer

Op zondag 9 oktober is er 's middags een bijzondere dienst in de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22. Na 5 jaar in deze gemeente als predikant werkzaam te zijn heeft ds. Arnout Weststrate een beroep van de zustergemeente in Biezelinge aangenomen. In de afscheidsdienst, die om 16:30 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: