VLC
Uitwaaien op de Westeinder met Dag van je Leven

Uitwaaien op de Westeinder met Dag van je Leven


Geplaatst op: 11 juni 2019

Aanstaande zaterdag houdt Stichting Dag van je Leven weer haar jaarlijkse botendag vanuit jachthaven Kempers bij Leimuiden. Zaterdag zullen er zo’n vierhonderd mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking samen met hun begeleiding of familie voor een paar uurtjes kunnen genieten op één van de maar liefst 75 boten. Het is het bestuur van de stichting voor de zestiende keer gelukt om alle Ons Tweede Thuis-cliënten die mee wilden varen een plekje te geven aan boord.

Het belooft weer een groots spektakel te worden met na afloop live muziek in de jachthaven. Zingende DJ Dennis gaat er vast voor zorgen dat er verschillende polonaises gelopen kunnen worden. Hopelijk laat de zon zich ook nog zien zaterdag. Mochten de weersvoorspellingen goed genoeg zijn om te gaan varen, dan wordt het vast weer een groot feest op het water.

Zwemvesten-sponsor gezocht

Dag van je Leven heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en heeft daarom eigen zwemvesten aangeschaft. Dit was een grote uitgave van € 1.500,- en de stichting is nog op zoek naar een sponsor hiervoor.

Komt u zaterdag tussen elf en één uur gezellig versierde boten tegen op de Westeinderplassen? Vergeet dan vooral niet te zwaaien!

Laatst bewerkt op: 11 juni 2019 14:37

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uitwaaien op de Westeinder met Dag van je Leven

Aanstaande zaterdag houdt Stichting Dag van je Leven weer haar jaarlijkse botendag vanuit jachthaven Kempers bij Leimuiden. Zaterdag zullen er zo’n vierhonderd mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking samen met hun begeleiding of familie voor een paar uurtjes kunnen genieten op één van de maar liefst 75 boten. Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: