Workshops Mixed Media in galerie Geméén-Goed

Workshops Mixed Media in galerie Geméén-Goed


Geplaatst op: 11 juni 2019

Donderdag 13 juni vindt in galerie Geméén-Goed te Abcoude vanaf 10.00 uur de tweede workshop Mixed Media plaats. De eerdere workshop van 7 juni was een groot succes en alle deelnemers gingen op huis aan met een bijzonder mooi kunstwerk waar de gehele dag met veel bravoure aan was gewerkt.
 
De workshop wordt gegeven middenin de inspirerende nieuwe expositie Approved Material met schilderijen van docenten Elianne Groenhart en Ineke van de Water. De beide kunstenaars nemen u dan graag mee in hun creatieve proces, dagen u uit en geven graag tekst en uitleg over hun inspiratiebronnen en waarom zij een keuze hebben gemaakt voor het werken met uiteenlopende materialen.
 
De galerie is gevestigd in het centrum van Abcoude en maakt deel uit van het ProofPlus+ shop-in-shop concept in de oude plusmarkt (Hoogstraat 12). Wilt u deelnemen aan deze of andere Mixed media-schilder workshop, meer informatie via: kunst@gemeen-goed.nl
 
De expositie is nog t/m 30 juni te bezoeken. Naast een galerie en een coffeecorner,  zijn er in ProofPlus shops te vinden met designer vintage meubelen, bijouterieën, naaistudio, barbier, nagelstudio, natuurlijke wol producten en massage-wimper extensions en voetverzorging salon te vinden.
U bent van harte welkom op woensdag tot en met vrijdag van 10-18.00 uur, zaterdag en elke laatste zondag van de maand tot 17.00 uur en natuurlijk zondag 23 juni tijdens het Zomertuinfestival met een eigen programma. Kom gezellig een keer langs.

Laatst bewerkt op: 11 juni 2019 11:16

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshops Mixed Media in galerie Geméén-Goed

Donderdag 13 juni vindt in galerie Geméén-Goed te Abcoude vanaf 10.00 uur de tweede workshop Mixed Media plaats. De eerdere workshop van 7 juni was een groot succes en alle deelnemers gingen op huis aan met een bijzonder mooi kunstwerk waar de gehele dag met veel bravoure aan was gewerkt. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: