001 -Brouwer Transport
Grootse huldiging handbalkampioenen in het gemeentehuis

Grootse huldiging handbalkampioenen in het gemeentehuis


Geplaatst op: 12 juni 2019

De handbalkampioenen van Green Park Aalsmeer worden op donderdag 20 juni feestelijk gehuldigd op het gemeentehuis van Aalsmeer. Niet alleen Heren 1 wordt in het zonnetje gezet, ook de jongens van de A1 en de meiden van de C1 krijgen de kampioensbloemen. Heren 1 werd voor de elfde keer in de geschiedenis kampioen van Nederland en prolongeerde de titel van vorig seizoen.
 
De trotse voorzitter van de handbalvereniging, Mike van der Laarse, kijkt ernaar uit: “Dit soort momenten zijn belangrijk voor onze helden. En zeker ook voor de jeugdelftallen die er allemaal van dromen net als de grote mannen juichend met de schaal in hun handen te mogen staan”. De drie schalen komen uiteraard mee naar het gemeentehuis om te worden getoond aan het publiek.   
 
Wethouder sport Robbert-Jan van Duijn huldigt de handbalkampioenen en spreekt ze toe. “We zijn als gemeente heel erg blij met de successen van onze handbalvereniging. De landelijke uitstraling van de winst van Heren 1 is prachtig en aan de kampioenschappen van de jonge jongens en meiden kun je zien dat de toekomst er ook rooskleurig uitziet”, zegt Robbert-Jan. “Ze verdienen het allemaal om eens flink in het zonnetje te worden gezet”.
 
De huldiging in de burgerzaal van het gemeentehuis is op donderdag 20 juni om 19.30 uur voorafgaand aan de gemeenteraadsvergadering.


Laatst bewerkt op: 12 juni 2019 11:05

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grootse huldiging handbalkampioenen in het gemeentehuis

De handbalkampioenen van Green Park Aalsmeer worden op donderdag 20 juni feestelijk gehuldigd op het gemeentehuis van Aalsmeer. Niet alleen Heren 1 wordt in het zonnetje gezet, ook de jongens van de A1 en de meiden van de C1 krijgen de kampioensbloemen. Heren 1 werd voor de elfde keer in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: