Thema-expositie 'Aan zee' in Gezondheidscentrum De Ronde Venen

Thema-expositie 'Aan zee' in Gezondheidscentrum De Ronde Venen


Geplaatst op: 13 juni 2019

 

Tot medio oktober is in het Gezondheidscentrum De Ronde Venen aan de Hoofdweg 1 in Mijdrecht een expositie van Atelier de Kromme Mijdrecht te zien met als thema 'Aan Zee'.

In de afgelopen maanden hebben diverse groepen cursisten, waaronder ook de jeugd, gewerkt aan tekeningen en schilderijen die aan dit thema voldoen. Er is werk te zien van zowel beginnende als gevorderde leden en cursisten.
Voor het eerst zijn er ook enkele werken te zien van oud-leden, die hun vaardigheden in de beginfase van de vereniging hebben opgebouwd.

Het is een zeer gevarieerde tentoonstelling geworden, waar in wordt aangetoond dat ‘de zee’ een onuitputtelijke bron van inspiratie is. Mogelijk inspireert de expositie jou om ook met potlood, pen of penseel aan de slag te gaan. In september starten er weer nieuwe cursussen. Meer informatie hierover vind je op https://atelierdekrommemijdrecht.nl.


Laatst bewerkt op: 13 juni 2019 09:14

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Thema-expositie 'Aan zee' in Gezondheidscentrum De Ronde Venen

  Tot medio oktober is in het Gezondheidscentrum De Ronde Venen aan de Hoofdweg 1 in Mijdrecht een expositie van Atelier de Kromme Mijdrecht te zien met als thema 'Aan Zee'. In de afgelopen maanden hebben diverse groepen cursisten, waaronder ook de jeugd, gewerkt aan tekeningen en schilderijen die aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: