001 -Family

Klassiek concert in zorgcentra Nieuw Avondlicht en Zuiderhof op 18 oktober op losse schroeven


Geplaatst op: 5 oktober 2011

Er is een groot publiek dat niet in staat is om zelfstandig naar een theater te gaan vanwege een fysieke en of psychische beperking. Vooral deze mensen zoekt Stichting Philomela op met het programma ‘L'Amour est un Oiseau' , waarin mezzosopraan Merel Huizinga en pianiste Rie Tanaka hen een prachtig concert presenteren met bekende klassieke muziek.

De ingeving om te gaan zingen in zorginstellingen kwam na een concert voor de sultan van Oman.
Prachtige entourage - een paleis. Toen Merel niet lang daarna optrad in Diemen voor een publiek dat niet meer de kans heeft om naar concerten te gaan, merkte ze dat het enthousiasme daar minstens zo groot was. Zo kreeg ze het idee om juist dat publiek op te zoeken. Ze richtte vervolgens Stichting Philomela op en wist het VSB Fonds en Fonds Sluyterman van Loo als subsidiënten aan het project te binden.

Het bleek een enorm succes te zijn en ze kreeg vele positieve reacties van de bewoners. Na een publicatie in het Noord Hollands Dagblad van 5 juli, kwamen er nog extra aanvragen binnen. Helaas was de verkregen subsidie hiervoor niet toereikend.

Voor 18 oktober is Merel Huizinga uitgenodigd om te komen zingen in zorgcentra Nieuw Avondlicht (Mijdrecht) en Zuiderhof (Vinkeveen). Om aan dit verzoek te kunnen voldoen is Stichting Philomela dus nog op zoek naar bedrijven of personen die een steentje bij willen dragen om deze concerten door te kunnen laten gaan.

Uiteraard bent u zelf ook van harte welkom!

Philomela heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling).

ABN AMRO 603140106
www philomela.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Klassiek concert in zorgcentra Nieuw Avondlicht en Zuiderhof op 18 oktober op losse schroeven

Er is een groot publiek dat niet in staat is om zelfstandig naar een theater te gaan vanwege een fysieke en of psychische beperking. Vooral deze mensen zoekt Stichting Philomela op met het programma ‘L'Amour est un Oiseau' , waarin mezzosopraan Merel Huizinga en pianiste Rie Tanaka hen een prachtig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: