Carteam Uithoorn kanshebber voor titel Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar

Carteam Uithoorn kanshebber voor titel Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar


Geplaatst op: 17 juni 2019

Een vakjury heeft Carteam Uithoorn geselecteerd als een van de tien kanshebbers op de titel ‘Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020’. De verkiezing, op initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, wordt dit jaar voor de dertiende keer georganiseerd.

De vakjury heeft deze eerste selectie gemaakt uit autobedrijven die werden voorgedragen door BOVAG en BOVAG-partners. Rob Catsman eigenaar van Carteam Uithoorn is erg blij met de erkenning: ‘Wij zijn heel trots en blij dat wij tot de 10 halve finalisten behoren. Een betere bevestiging voor het hele team is er niet. Binnenkort hopen we natuurlijk ook te horen dat ons bedrijf in de finale staat. Nu genieten we in elk geval met volle teugen van deze top 10 notering!’

Route naar de finale

De tien genomineerde bedrijven worden aan de tand gevoeld door een onafhankelijke keuringsinstantie en ze krijgen bezoek van mysteryshoppers. Daarna bepaalt de vakjury welke drie autobedrijven een plek in de finale verdienen, die plaatsvindt op 8 oktober tijdens het BOVAG Jaarcongres.


Laatst bewerkt op: 17 juni 2019 11:07

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Carteam Uithoorn kanshebber voor titel Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar

Een vakjury heeft Carteam Uithoorn geselecteerd als een van de tien kanshebbers op de titel ‘Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020’. De verkiezing, op initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, wordt dit jaar voor de dertiende keer georganiseerd. De vakjury heeft deze eerste selectie gemaakt uit autobedrijven die werden voorgedragen door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: