001 -Brouwer Transport
Straattheaterfestival in Mijdrecht was weer een groot succes

Straattheaterfestival in Mijdrecht was weer een groot succes


Geplaatst op: 17 juni 2019

Ondanks de slechte weersvoorspellingen en het  ’s ochtends opbouwen in de regen kon de 27ste editie van het jaarlijkse straattheaterfestival rond 11 uur door wethouder en kinderburgemeester dmv het doorknippen van een lint geopend worden. Alsof het toeval ermee speelde werd het met het toen ook droog en verliep de rest van de dag stralend.

Duizenden bezoekers konden op de diverse speelplekken genieten van een diversiteit aan optredens van lokale, nationale en internationale artiesten.

Op het Raadhuisplein kon het grote uurwerk van de groep Cia la Tal niet over het hoofd worden gezien. Drie poppen gaven daar op een knappe manier het verhaal weer van wat er in een uurwerk af kan spelen.

Op een andere plek op het Raadhuisplein werd later een optreden door El Goma gegeven. Deze man liet op humoristische wijze zien hoe het publiek deel uit maakte van zijn act.

Maar op andere plekken in het centrum waren nog meer optredens te zien en te beluisteren. Inmiddels zijn het Shantykoor en Masongo trouwe gasten op het festival en zorgen voor de nodige gezelligheid met hun muziek.

Een nieuwe deelnemer was Luca die op bescheiden wijze een ode bracht aan Jim Henderson door als standbeeld met Kermit de Kikker uren lang op zijn bankje stil te blijven zitten. Hoe knap is dat van een 11 jarige jongen!Laatst bewerkt op: 17 juni 2019 09:33

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Straattheaterfestival in Mijdrecht was weer een groot succes

Ondanks de slechte weersvoorspellingen en het  ’s ochtends opbouwen in de regen kon de 27ste editie van het jaarlijkse straattheaterfestival rond 11 uur door wethouder en kinderburgemeester dmv het doorknippen van een lint geopend worden. Alsof het toeval ermee speelde werd het met het toen ook droog en verliep de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: