Lokale talenten, bekende topartiesten en ons eigen cultureel erfgoed in één programma

Lokale talenten, bekende topartiesten en ons eigen cultureel erfgoed in één programma


Geplaatst op: 18 juni 2019

Aanstaand weekend is het zover, de Zomertuin, een zinderend en sfeervol tweedaags cultureel festival met in één programma een grote rol voor bekende artiesten, lokale talenten en onze forten, ons eigen prachtige cultureel erfgoed. Op zaterdag 22 juni wordt het festival om 15.30 uur geopend door de nieuwe schoolband van de CNS. Zij spelen het festivallied en daarna barst er een gevarieerd programma los voor jong en oud. De festivalterrein zijn gratis toegankelijk en er valt van alles te beleven, zoals bands, straattheater en spannende activiteiten. Op het programma staan artiesten als Do, Kiki Schippers, Andermans Veren, Brassta la Vista en voor de kleintjes Het Kleine Theater. Op Fort Abcoude gaan lokale jongeren en ouderen met elkaar de battle aan in een voorstelling met toneel, muziek en zang. Er zijn rondleidingen, een forten exposite en een forten expeditie. De markt Pure Buren en lokale horeca-bedrijven zorgen samen voor de culinaire omlijsting. Kortom: een belevenis voor iedereen!

Festival de Zomertuin wordt georganiseerd door Cultuurhuis Abcoude en komt o.a. tot stand met bijdragen van Gemeente De Ronde Venen, Provincie Utrecht, het VSB Fonds, het KF Hein Fonds, Rabobank Amstel en Vecht, Boutique-Hotel De Witte Dame, Café Restaurant de Eendracht en de OVAB.  www.cultuurhuisabcoude.nlLaatst bewerkt op: 18 juni 2019 11:42

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lokale talenten, bekende topartiesten en ons eigen cultureel erfgoed in één programma

Aanstaand weekend is het zover, de Zomertuin, een zinderend en sfeervol tweedaags cultureel festival met in één programma een grote rol voor bekende artiesten, lokale talenten en onze forten, ons eigen prachtige cultureel erfgoed. Op zaterdag 22 juni wordt het festival om 15.30 uur geopend door de nieuwe schoolband van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: