Haringhappen in Wilnis met de Turfschippers

Haringhappen in Wilnis met de Turfschippers


Geplaatst op: 21 juni 2019

De maand juni is voor de haringliefhebber een belangrijke maand. De nieuwe haring wordt, soms vroeg een ander keer laat maar altijd op tijd, in deze maand aangeboden aan de vele liefhebbers van dit zeebanket. Dus ook in de Ronde Venen. 

Traditiegetrouw staat op dinsdag 25 juni visboer Klaas Heek op het Raadhuisplein in Wilnis vanaf 18.00 uur gereed om namens en gesponsord door de ondernemersvereniging van Wilnis het aanwezige publiek te trakteren op het heerlijke (en gratis) zeebanket. Dat de inwoners van Wilnis (en daarbuiten) dit waardeert blijkt wel uit de grote opkomst in voorgaande jaren. Dat de haring onder het genot van een drankje en de zeewaardige klanken van Shanty & zeemanskoor de Turfschippers ook dit jaar weer goed zal smaken spreekt voor zich.

Laatst bewerkt op: 21 juni 2019 12:17

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Haringhappen in Wilnis met de Turfschippers

De maand juni is voor de haringliefhebber een belangrijke maand. De nieuwe haring wordt, soms vroeg een ander keer laat maar altijd op tijd, in deze maand aangeboden aan de vele liefhebbers van dit zeebanket. Dus ook in de Ronde Venen.  Traditiegetrouw staat op dinsdag 25 juni visboer Klaas Heek … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: