GroenWest organiseert Corporatie Ride 2019

GroenWest organiseert Corporatie Ride 2019


Geplaatst op: 17 juni 2019

‘Lekker fietsen door het Hollandse Groene Hart’

Afgelopen zaterdag organiseerde GroenWest de Corporatie Ride. Medewerkers van verschillende corporaties fietsten met elkaar een route van 75 of 100 kilometer door het centraal gelegen, mooie en klassiek Hollandse Groene Hart. “Naast het lekker fietsen, was het ook goed om kennis uit te wisselen met verschillende collega’s in het vakgebied”, zo zegt Gerco Jonker van GroenWest. GroenWest organiseerde de Corporatie Ride vanwege haar 100-jarig jubileum. 

Jubileumfietstocht voor huurders

De corporatie heeft ook vier fietstochten uitgezet voor haar huurders. Op de website https://www.groenwest.nl/jubileum/fietstocht/zijn de verschillende fietstochten te vinden. De tochten voeren dwars door het prachtige Groene Hart, de regio waarin GroenWest actief is. Na het fietsen kunnen huurders met een tegoedbon uit het bewonersblad een ijsje halen bij een van de deelnemende ijssalons. 

Jubileumactiviteiten

Tijdens haar jubileumjaar organiseert GroenWest verschillende activiteiten voor en met haar huurders. Zo rijdt GroenWest met de Babbelbus door het werkgebied op zoek naar een praatje, maken kinderen kans op het winnen van hun droomslaapkamer en is er in september een Open Huis. Alle activiteiten staan in het bewonersblad en op de website van GroenWest.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

GroenWest organiseert Corporatie Ride 2019

‘Lekker fietsen door het Hollandse Groene Hart’ Afgelopen zaterdag organiseerde GroenWest de Corporatie Ride. Medewerkers van verschillende corporaties fietsten met elkaar een route van 75 of 100 kilometer door het centraal gelegen, mooie en klassiek Hollandse Groene Hart. “Naast het lekker fietsen, was het ook goed om kennis uit te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: