001- Uithoorn
Spetterende eindpresentaties Juud’s Dance Centre

Spetterende eindpresentaties Juud’s Dance Centre


Geplaatst op: 17 juni 2019

Na een succesvol wedstrijdseizoen was het zaterdag 15 juni zover voor alle dansers en danseressen van Juud’s Dance Centre en Dancestudio Shanna Elleswijk, nu mochten alle leerlingen hun talent showen in het Griffioentheater in Amstelveen tijdens twee uitverkochte voorstellingen.

Van de vertederende peuter ‘Maya de Bijtjes’, naar het stoere  ‘Tempo’ van de Talentclassleerlingen, daartussen de wedstrijdcrews met ‘High Hopes’, ‘Into Greatness’ en ‘Dance!Remix’ tot aan ‘Dancing with a stranger’ van de Just dance groep, echt alle leerlingen van jong tot oud stonden vol enthousiasme en overtuiging hun nummers aan het publiek te showen. De verschillende nummers volgden elkaar vlot op, het publiek hoefden zich geen moment te vervelen door de diversiteit aan muziek en genoot met volle teugen van al die stralende en talentvolle leerlingen in mooie kostuums.

Een groot compliment ook voor de techniek, want er moest goed opgelet worden. Elk dansnummer was voorzien van een mooie lichtshow en strakke beamerbeelden. Kortom er zijn twee geweldige shows neergezet met alle leerlingen en dansjuffen van JDC en DSSE. Lieve Shanna en Joelle bedankt dat wij, JDC, deel uit mochten maken van deze topshows!

De laatste week, maandag 23 tot en met 28 juni, is het open lesweek dus lijkt het je leuk om ook bij JDC te komen dansen, mail dan even naar juudsdancecentre@gmail.com voor de juiste dag en tijd, auditie doen voor de wedstrijdgroepen?! De audities vinden plaats op vrijdag 28 juni, geef je op via de mail o.v.v. je naam en geboortedatum dan ontvang je een uitnodiging, wie weet tot ziens!


Laatst bewerkt op: 17 juni 2019 17:04

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spetterende eindpresentaties Juud’s Dance Centre

Na een succesvol wedstrijdseizoen was het zaterdag 15 juni zover voor alle dansers en danseressen van Juud’s Dance Centre en Dancestudio Shanna Elleswijk, nu mochten alle leerlingen hun talent showen in het Griffioentheater in Amstelveen tijdens twee uitverkochte voorstellingen. Van de vertederende peuter ‘Maya de Bijtjes’, naar het stoere  ‘Tempo’ … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: