001 -Brouwer Transport
Radio Aalsmeer live bij DownTown Ophelia

Radio Aalsmeer live bij DownTown Ophelia


Geplaatst op: 18 juni 2019

Zaterdag 22 juni vindt de derde editie plaats van DownTown Ophelia, het evenement waarbij aandacht wordt gevraagd voor de talenten en mogelijkheden van mensen met Downsyndroom of een andere verstandelijke beperking. In de Ophelialaan, waar het evenement plaatsvindt, zal Radio Aalsmeer live verslag doen. Met een enthousiast team van radiomakers die gedurende de dag van 10.00 uur tot 17.00 uur diverse reportages maken over - en interviews houden met de betrokkenen. Ook staat Dennis Wijnhout de hele dag in het Glazen Huis (in de etalage van Teddy’s) voor al uw verzoekplaatjes! Het belooft een bijzondere dag te worden.
 
Junioren Pramenrace
Ook is Radio Aalsmeer natuurlijk weer aanwezig bij de Junior Pramenrace. Op zaterdag 29 juni tussen 13.00 uur en 17.00 uur doet een team van radiomakers live verslag van de race der races voor de jeugd. Live vanuit Studio Stokkeland en met reporters bij diverse opdrachtposten. Een dag eerder, op vrijdag 28 juni tussen 18.00 uur en 19.00 uur zal Mieke Keessen van SPIE bij Let’s Go de geheime opdracht van de wedstrijd bekend maken.
 
‘Echt Esther’
Tom Beek maakte rond zijn 17e de keuze om helemaal voor de muziek te gaan. Hij studeerde af aan het conservatorium. Tom speelt tenor sax, volgens hem het mooiste wat er is. Zijn instrument is uit 1937 en er zit daarom een hele bijzondere klank in. Zijn hele leven draait om muziek. Van optredens tot lesgeven, schrijven en studiowerk. Hij wordt sterk gedreven door het artistieke. “Om goed te spelen wil ik niet alleen in topconditie blijven, maar ook verder ontwikkelen. Artistiek en professioneel.” Weten wat Tom allemaal nog meer doet in het creatieve? Luisterdonderdag om 19.00 uur mee, vragen aan Tom via esther@radioaalsmeer.nl.
 
Schoolvoetbal en DownTown Ophelia bij ‘Let’s Go’
Deze week wordt het schoolvoetbaltoernooi op de velden van FC Aalsmeer gespeeld. Vele basisschoolkinderen van alle scholen in Aalsmeer en Kudelstaart gaan de onderlinge strijd met elkaar aan in de hoop met een mooie beker naar de school terug te kunnen keren. Jonas en Laurens zijn erbij aanwezig en gaan de voetbalkanjers interviewen. Maar ze gaan ook in gesprek met de wedstrijdleiding, scheidsrechters, ouders en, ook niet onbelangrijk, de mensen van de EHBO. Tijdens de uitzending op vrijdag om 18.00 uur hebben ze een terugblik op het gezellige toernooi. Ook interviewen ze de organisatie van DownTown Ophelia over wat er allemaal te doen is voor kinderen zaterdag 22 juni. En dat is een heleboel.
 
'Door de Mangel' ontvangt Dennis van Grieken
Afgelopen maandag ontvingen sus en broer Mylene en Elbert Huijts hun 259e gast in ‘Door de Mangel’. Mark Dessi is een techneut in hart en nieren. Hij noemde zichzelf gedreven, technisch en muzikaal. Mark maakt alles wat een klant zich maar wenst. “Het enige nee is de portemonnee”, aldus de aan de Hornweg opgegroeide techneut. Dessi vindt zichzelf een workaholic en zelfs binnen zijn hobby speelt de techniek een hoofdrol. Hij regelt heel veel technische zaken in de feesttent. “Maar het leukste is toch het confettikanon bedienen”.
 
Ook Mark heeft weer een nieuwe gast gevonden voor de volgende uitzending. Maandag 24 juni ontvangen presentatoren Mylène en Elbert Huijts om 19.00 uur Dennis van Grieken als 260e gast. Mark is een vriend van Dennis en wil graag van hem weten hoe hij het voor elkaar krijgt om steeds weer met zijn vestiging de beste van Nederland te worden. Mocht je als luisteraar ook een vraag hebben voor Van Grieken, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858. Overigens zal deze aflevering mede gepresenteerd worden door gastpresentatrice Margot Luiten.


Laatst bewerkt op: 18 juni 2019 08:21

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer live bij DownTown Ophelia

Zaterdag 22 juni vindt de derde editie plaats van DownTown Ophelia, het evenement waarbij aandacht wordt gevraagd voor de talenten en mogelijkheden van mensen met Downsyndroom of een andere verstandelijke beperking. In de Ophelialaan, waar het evenement plaatsvindt, zal Radio Aalsmeer live verslag doen. Met een enthousiast team van radiomakers … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: