001- Uithoorn
Veldjesfeest in Mijdrecht

Veldjesfeest in Mijdrecht


Geplaatst op: 18 juni 2019

Mijdrecht - Drie verschillende speelveldjes in Mijdrecht zullen weer een 'feestveldje' worden. Alle kinderen en belangstellenden mogen er van woensdag 26 tot en met vrijdag 28 juni namelijk weer komen voor het Veldjesfeest. Toegang is gratis.

Het programma start elke avond om 19.00 uur - te zien op een grote klok bij het speelveldje - en duurt tot 19.45 uur. De locaties zijn al een paar jaar hetzelfde: de start op woensdag 26 juni is in Wickelhof aan de Dr. Van der Haarlaan. Het speelveld aan de Vijzelmolen is donderdag 27 juni aan de beurt. Het laatste Veldjesfeest deze zomer is vrijdag 28 juni op het veld aan de Aquamarijn bij de Toermalijn. 

Het thema is dit jaar: "Schatrijk". In de poppenkast beleven Bob en Roos een spannend avontuur met hun hondje Kwispel. Komt het nog goed met hun zoektocht? Schatrijk? Olleke Bolleke heeft een spaarpot vol met geld bij zich. Hij heeft beloofd dat hij ook langs komt. Wat zal hij gaan doen met al zijn geld? Het verhaal uit de Bijbel gaat over een vrouw. Zij is iets heel waardevols kwijtgeraakt. Ze zoekt overal, maar zal ze het weer terugvinden.
Na het programma, is er voor iedereen wat te drinken met iets lekkers. De kinderen kunnen weer op het zeil blijven knutselen: waar bewaar jij je schatten in?

Via een aantal basisscholen kunnen de leerlingen een uitnodiging krijgen. Kleur hem netjes en neem hem mee. Op die uitnodiging staat alle verdere informatie over het Veldjesfeest. Ieder kind mag op het Veldjesfeest direct zelf een prijsje uitzoeken bij inlevering van het kunstwerk. Uitnodigingen zijn ook te downloaden via: www.cgkmijdrecht.nl


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veldjesfeest in Mijdrecht

Mijdrecht - Drie verschillende speelveldjes in Mijdrecht zullen weer een 'feestveldje' worden. Alle kinderen en belangstellenden mogen er van woensdag 26 tot en met vrijdag 28 juni namelijk weer komen voor het Veldjesfeest. Toegang is gratis. Het programma start elke avond om 19.00 uur - te zien op een grote klok … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: