De Baat (2e)

Wijnkoperij Henri Bloem wéér de beste


Geplaatst op: 4 oktober 2011

Donderdag 29 september jl. zijn in de Stadsschouwburg te Amsterdam de winnende wijnhandelaren bekend gemaakt door Cuno van 't Hoff, schrijver van de nieuwe Wijnalmanak 2012. In de categorie wijnen tot 5 euro is onder de wijnspeciaalzaken Henri Bloem voor het vijfde jaar op rij verkozen tot winnaar. Naast de prestatie om 5 keer winnaar te worden is het ook bijzonder voor een wijnspeciaalzaak zoveel wijnen ook onder de 5 euro in huis te hebben. Hiervoor hoeven wijnliefhebbers dus niet persé naar de supermarkten. Peter Bruijgom van Henri Bloem Amstelveen/Wilnis is enthousiast: ‘We zijn hier natuurlijk ontzettend trots op dat we naast onze enorme assortiment van topwijnen ook goed meekunnen in de klasse tot 5 euro.' Dat is nog iets wat veel wijnliefhebbers niet van ons weten'.

Neerlands bekendste wijnschrijver Hubrecht Duijker stond aan de wieg van de Wijnalmanak maar dat stokje is inmiddels overgenomen door wijnjournalist Cuno van 't Hoff en zijn professionele proefteam. Wijnkoperij Henri Bloem is gevestigd op de Herenweg 35 te Wilnis. www.henribloem.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wijnkoperij Henri Bloem wéér de beste

Donderdag 29 september jl. zijn in de Stadsschouwburg te Amsterdam de winnende wijnhandelaren bekend gemaakt door Cuno van 't Hoff, schrijver van de nieuwe Wijnalmanak 2012. In de categorie wijnen tot 5 euro is onder de wijnspeciaalzaken Henri Bloem voor het vijfde jaar op rij verkozen tot winnaar. Naast de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: