Kaagbaan Schiphol weer beschikbaar, behalve tijdens veegwerkzaamheden


Geplaatst op: 4 oktober 2011

De Kaagbaan is weer beschikbaar voor starts en landingen. De komende zes weken zal de Kaagbaan vanwege veegwerkzaamheden enkele uren per avond/nacht niet beschikbaar zijn.

In Aalsmeer was de afgelopen weken goed merkbaar dat de Kaagbaan zowel overdag als 's nachts buiten gebruik is geweest voor groot onderhoud. Wanneer de Kaagbaan niet beschikbaar is, worden de Aalsmeerbaan en de Zwanenburgbaan ingezet voor start en landingen vanuit het zuiden. Hierdoor was er veel overlast voor inwoners van Aalsmeer. Vooral de afgelopen week zijn er vanuit Aalsmeer en Kudelstaart veel klachten over hinder bij het Bewoners Aanspreekpunt Schiphol (BAS) gemeld. Ook de inwoners van Rijsenhout en Uithoorn hadden meer overlast dan gebruikelijk.

Veegprogramma
Omdat de Kaagbaan een nieuwe stroefheidslaag (anti-skidlaag) heeft gekregen, moet de baan na afloop van het groot onderhoud veelvuldig worden geveegd om loskomende steenslag te verwijderen. Dat zal in de late avonduren en 's nachts worden gedaan, tussen 22.00 en 01.30 uur. In de regel zal de Aalsmeerbaan tussen 22.00 en 23.00 uur worden ingezet en de Zwanenburgbaan tussen 23.00 en 01.30 uur. Door het gebruik van deze banen zal er helaas wederom extra overlast zijn voor de inwoners van Aalsmeer.

Klachten
Voor eventuele klachten kunt terecht op de website www.bezoekbas.nl. Ook kunt u hier het veegschema vinden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kaagbaan Schiphol weer beschikbaar, behalve tijdens veegwerkzaamheden

De Kaagbaan is weer beschikbaar voor starts en landingen. De komende zes weken zal de Kaagbaan vanwege veegwerkzaamheden enkele uren per avond/nacht niet beschikbaar zijn. In Aalsmeer was de afgelopen weken goed merkbaar dat de Kaagbaan zowel overdag als 's nachts buiten gebruik is geweest voor groot onderhoud. Wanneer de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: