001 -Family

Aanmelden voor de feestelijke prijsuitreiking Ondernemingsverkiezing Aalsmeer 2011


Geplaatst op: 4 oktober 2011

Het College van B&W van de Gemeente Aalsmeer heeft op initiatief van Rabobank Regio Schiphol en Flynth adviseurs en accountants de Ondernemingsverkiezing in het leven geroepen. Op vrijdagavond 28 oktober 2011 worden twee fantastische prijzen uitgereikt in de Burgerzaal van het gemeentehuis in Aalsmeer. Het gaat om de prijzen ‘Onderneming van het jaar' en ‘Starter van het jaar' Aalsmeer 2011.

Speciaal voor deze gelegenheid is de zaal omgetoverd tot een sfeervolle en feestelijke locatie met een spetterend programma. De feestelijke avond zal geopend worden door de Burgemeester van Aalsmeer Pieter Litjens. Hij spreekt deze avond nogmaals zijn waardering uit voor de genomi¬neerde bedrijven. De avond zal op een bijzondere manier worden afgesloten met veel muziek en lokaal talent.

Samenstelling Jury
De voorgedragen kandidaten worden beoordeeld door een deskundige jury. Burgemeester Pieter Litjens is voorzitter van deze jury en zal de prijs voor beste onderneming in Aalsmeer uitreiken. De wethouder van economische zaken Ad Verburg zal de prijs beste starter van Aalsmeer uitreiken. De jury bestaat naast deze twee heren verder uit Tom de Vries, managing director bij De Vries Groep, John Jansen, CEO ATP, Marcel Claessen, vestigingsdirecteur Aalsmeer Flora Holland, Dirk de Bie, adviseur regiostimulering Kamer van Koophandel, Jos Schouten, bedrijfsadviseur Flynth adviseurs en accountants en Jan Driessen, rayondirecteur Rabobank Regio Schiphol.

De afgelopen weken hebben de juryleden bedrijfsbezoeken gedaan om de genomineerden te kiezen. Geen gemakkelijke opgave, gezien de bedrijven in de gemeente Aalsmeer zeer gedreven, enthousiast en betrokken zijn. Het belooft een avond te worden met een spannende ontknoping.

Aanmelden
Alle bedrijven in Aalsmeer en Kudelstaart hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen om op vrijdagavond 28 oktober aanwezig te zijn. Mocht uw bedrijf deze uitnodiging om welke reden dan ook niet ontvangen hebben, bent u uiteraard wel van harte welkom. U kunt zich aanmelden op www.aalsmeer.nl/ovhj.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanmelden voor de feestelijke prijsuitreiking Ondernemingsverkiezing Aalsmeer 2011

Het College van B&W van de Gemeente Aalsmeer heeft op initiatief van Rabobank Regio Schiphol en Flynth adviseurs en accountants de Ondernemingsverkiezing in het leven geroepen. Op vrijdagavond 28 oktober 2011 worden twee fantastische prijzen uitgereikt in de Burgerzaal van het gemeentehuis in Aalsmeer. Het gaat om de prijzen ‘Onderneming … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: