Pr. Beatrixschool bezoekt verkeersplein Mijdrecht


Geplaatst op: 4 oktober 2011

Groep 4 en 5 van de Pr. Beatrixschool uit Wilnis hebben maandag het verkeersplein op het Raadhuisplein in Mijdrecht bezocht. Het verkeersplein is een initiatief van Shell en Veilig Verkeer Nederland en heeft als doel het verbeteren van de verkeersveiligheid van fietsende kinderen.

De leerlingen hebben zich prima vermaakt met de fietsen, skelters en steps op het mobiele verkeerplein. Zij hebben veel geleerd over bochten maken, rechts rijden, richting aangeven en voorrang. Ook hebben alle kinderen een fietsbehendigheidstest gedaan. Na afloop was er voor iedereen een verkeersplein rijbewijs.

De Pr. Beatrixschool heeft aan het begin van het schooljaar met alle groepen een groot verkeersproject gedaan en het verkeersplein sloot hier goed op aan.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pr. Beatrixschool bezoekt verkeersplein Mijdrecht

Groep 4 en 5 van de Pr. Beatrixschool uit Wilnis hebben maandag het verkeersplein op het Raadhuisplein in Mijdrecht bezocht. Het verkeersplein is een initiatief van Shell en Veilig Verkeer Nederland en heeft als doel het verbeteren van de verkeersveiligheid van fietsende kinderen. De leerlingen hebben zich prima vermaakt met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: