001- Uithoorn
Twee eindshows Dansstudio Sietske

Twee eindshows Dansstudio Sietske


Geplaatst op: 24 juni 2019

Afgelopen weekend was de eindvoorstelling van Dansstudio Sietske. Na maandenlange voorbereidingen en meerdere optredens in het dorp, was het nu tijd voor de grote eindvoorstelling.

 

Wegens enorm veel belangstelling is er besloten om dit jaar twee shows te doen zodat alle fans konden komen kijken.

 

Dit jaar was de eindvoorstelling in de grote zaal van Theater de Meerse. Wat extra leuk was, is dat de dansers in de kleine zaal op een groot scherm mee konden kijken naar de hele show! In de ochtend hebben de docenten en helpende ouders alles klaar gezet voor de dansers. Niet alleen de verschillende outfits lagen per persoon klaar, maar ook kleurplaten en potloden voor de jongere dansers. Veel dansers waren toch wel erg zenuwachtig voor deze dag. Voor velen was het de eerste keer op zo´n groot podium en dat brengt de nodige zenuwen met zich mee. Nadat alle dansers zelf even in de grote zaal mochten zitten en nog even toe werden gesproken door Sietske, merkte je dat iedereen de zenuwen kon omzetten in enthousiasme.

 

Doordat het begeleidingsteam alle dansers op tijd klaar zette voor hun optreden, merkte je dat er veel rust en ontspanning was tijdens de show. In de coulissen werden de laatste knuffels en high-fives uitgedeeld door de docenten en dan mochten de dansers het podium op om te laten zien waar ze het hele jaar zo hard voor getraind hebben. Op het podium dansten zij de sterren van de hemel en werden zij aangemoedigd door familie, vrienden en bekenden. In de pauze moest iedereen snel omkleden, want alle groepen mochten nog een keer optreden. Zo werd het publiek getrakteerd op een kleurrijk en gevarieerd programma. Zoals elk jaar kregen de specials het hardste applaus, maar ook de mini's, musical groep, hiphop groepen en streetdance groepen kregen aan het einde een staande ovatie van het publiek.

 

Elk jaar is het een hele happening om alle dansers meerdere malen te laten omkleden, op tijd en ontspannen op het podium te zetten en alles te regelen om de dansers in het zonnetje te zetten. Zij verdienen die dag alle aandacht en daarom is het zo fijn dat er backstage een goed team staat om alles soepel te laten verlopen. Het is goed te merken dat alle docenten met heel hun hart gewerkt hebben aan deze show. Maar juist door de inzet van de leerlingen op deze speciale dag, zijn uiteindelijk twee fantastische eindshows neergezet. De docenten gaan zich voorbereiden op het nieuwe seizoen dat start op 2 september. Nieuw zijn de lessen ballet en clipdance. Het team gaat nagenieten van deze geweldige dag en wenst alle dansers een hele fijne zomervakantie.
Laatst bewerkt op: 24 juni 2019 10:14

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Twee eindshows Dansstudio Sietske

Afgelopen weekend was de eindvoorstelling van Dansstudio Sietske. Na maandenlange voorbereidingen en meerdere optredens in het dorp, was het nu tijd voor de grote eindvoorstelling.   Wegens enorm veel belangstelling is er besloten om dit jaar twee shows te doen zodat alle fans konden komen kijken.   Dit jaar was … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: