Nieuwe sponsor bij VIOS

Nieuwe sponsor bij VIOS


Geplaatst op: 24 juni 2019

Zoals al eerder geschreven is de Show- & Marchingband van Muziekvereniging VIOS vijfde geworden in de Starklasse van het ODSC te Assen! Inmiddels hebben we de op- en aanmerkingen van de zeven juryleden mogen beluisteren.

Onder meer wordt er meerdere keren genoemd dat we opvallen met de kleuren van onze uniformen, maar ook dat we op moeten letten met het ‘kleuren’ van onze show.

We hebben natuurlijk de woorden omgezet in daden. VIOS is verheugd dat Rembrandt Schildersbedrijf een nieuwe zilveren sponsor is geworden!

Rembrandt Schildersbedrijf verzorgt alle voorkomende binnen- en buitenschilderwerken en is gespecialiseerd in houtrot herstel. Zij zijn uw schilder in de regio o.a. Amstelveen, Aalsmeer, Mijdrecht, Nieuwkoop, Vinkeveen, Woerden en Wilnis. Natuurlijk rekenen zij GEEN VOORRIJKOSTEN binnen een straal van 20 km rond Mijdrecht aldus hun site rembrandtschildersbedrijf.nl.

Op de foto voorzitter John Mayenburg van VIOS en de heer Sandor Harmens die, na het tekenen van het contract, elkaar een ‘kleurrijke’ handdruk geven.

Aankomende zaterdag 29 juni is de show ‘Can’t Take My Eyes’ gratis en in ‘kleur’ te aanschouwen op het Raadhuisplein te Mijdrecht. Het voorprogramma start om 13.30 uur met ons eigen Dweilorkest DORST. Ondertussen komen de vijf deelnemende korpsen via de Hoofdweg ook naar het plein waarna de taptoe kan aanvangen. Komt allen!

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe sponsor bij VIOS

Zoals al eerder geschreven is de Show- & Marchingband van Muziekvereniging VIOS vijfde geworden in de Starklasse van het ODSC te Assen! Inmiddels hebben we de op- en aanmerkingen van de zeven juryleden mogen beluisteren. Onder meer wordt er meerdere keren genoemd dat we opvallen met de kleuren van onze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: