Inloophuis ’t Anker exposeert bij gezondheidscentrum Croonstadt

Inloophuis ’t Anker exposeert bij gezondheidscentrum Croonstadt


Geplaatst op: 24 juni 2019

Het wachten op uw afspraak in Gezondheidscentrum Croonstadt wordt in juli en augustus veraangenaamd door een kleurrijke tentoonstelling van schilderijen, gemaakt door de schildersgroep van inloophuis ’t Anker.

Inloophuis ’t Anker is een stichting, die tot doel heeft mensen die in aanraking zijn gekomen met kanker ondersteuning te bieden. Zo worden er activiteiten georganiseerd, die afleiden en rust in lijf en hoofd bieden. Eén van die activiteiten is het je verliezen in het schilderen.

De schildersgroep komt op donderdagmiddag bijeen en maakt de mooiste schilderijen, waarbij het proces en de gezelligheid belangrijker zijn dan het resultaat. Omdat de schildersgroep graag haar bijzondere kwaliteiten wil delen, exposeert zij in de maanden juli en augustus diverse kunstwerken bij gezondheidscentrum Croonstadt. De werken zijn ook te koop; de opbrengst is voor de inrichting van de nieuwe behuizing van ‘t Anker in de voormalige basisschool de Trekvogel. Op deze wijze dragen de creatieve bezoekers van inloophuis ’t Anker hun steentje bij aan het belangrijke werk van ’t Anker.

U bent van harte welkom hun laatste werken te komen bekijken in het gezondheidscentrum aan de Croonstadtlaan 1-3.


Laatst bewerkt op: 24 juni 2019 17:12

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inloophuis ’t Anker exposeert bij gezondheidscentrum Croonstadt

Het wachten op uw afspraak in Gezondheidscentrum Croonstadt wordt in juli en augustus veraangenaamd door een kleurrijke tentoonstelling van schilderijen, gemaakt door de schildersgroep van inloophuis ’t Anker. Inloophuis ’t Anker is een stichting, die tot doel heeft mensen die in aanraking zijn gekomen met kanker ondersteuning te bieden. Zo … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: