Kom eens kijken bij Scouting: Open Dag op zaterdag 29 juni

Kom eens kijken bij Scouting: Open Dag op zaterdag 29 juni


Geplaatst op: 25 juni 2019

Scouting is veel leuker dan je misschien denkt...niets is te gek! Zaterdag 29 juni is iedereen welkom om het zelf mee te maken tijdens de open dag van Scouting Jan van Speyk. Iedereen is welkom tussen 10.00 en 16.00 uur.

Kinderen kunnen de hele dag inlopen op de boerderij aan de Oosterlandweg 2b. Naast allerlei kleine spelletjes binnen en buiten, is er natuurlijk een kampvuur waarbij we uiteraard marshmellows en brood gaan bakken. Ook is er een vuurchallenge waarbij we een touwtje gaan doorbranden. Er zijn leuke parcoursen voor kinderen onder de 10 jaar maar ook voor jongeren vanaf 10 jaar!

En heb je wel eens megajenga of mini-kubb gespeeld? Bij Scouting kan het! De activiteiten zijn leuk voor iedereen, van jong tot oud. 

Niet alleen kinderen die eens willen komen kijken bij scouting zijn welkom, ook jongeren en volwassenen hebben heel veel lol op scouting. Misschien vind je het wel leuk om leiding te worden van een groep? Geloof ons, dat is gezellig, leerzaam en zelfs ontspannen. En ook nog eens hartstikke nodig! Voor jongens van 7 tot 11 jaar is er op het moment helaas een wachtlijst, omdat we meer leiding nodig hebben.

Als je wilt weten wat Scouting nou precies inhoudt, kom gewoon eens kijken! Dat kan dus op de Open Dag op zaterdag 29 juni tussen 10.00 en 16.00 uur, maar ook tijdens één van de opkomsten doordeweeks. Kijk voor meer informatie op www.janvanspeykgroep.nl of zoek ons op via Facebook.

Laatst bewerkt op: 25 juni 2019 10:09

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kom eens kijken bij Scouting: Open Dag op zaterdag 29 juni

Scouting is veel leuker dan je misschien denkt...niets is te gek! Zaterdag 29 juni is iedereen welkom om het zelf mee te maken tijdens de open dag van Scouting Jan van Speyk. Iedereen is welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Kinderen kunnen de hele dag inlopen op de boerderij aan de Oosterlandweg 2b. Naast allerlei … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: